Hvordan endrer jeg termostaten på en 1997 Jetta?

January 31

Hvordan endrer jeg termostaten på en 1997 Jetta?

Tyske biler har et visst rykte i auto reparasjon verden. For at de er godt utviklet, og de vil kjøre bare denne siden av alltid hvis du tar vare på dem. Men de er godt utviklet fordi tyskerne love spesialverktøy. Verktøy som gjør en ting og en ting bare. Så er bilene vanligvis mesterverk av design, men sydende mareritt å vedlikeholde hvis du ikke har alle spesielle verktøy for dem. Utrolig, men jobben på firesylindrede motoren ikke krever en eneste.

Termostat erstatning

Radiator avløp petcock - en liten, med ribber stykke sjåføren side bak radiatoren--slått uten en grad i automotive engineering. Jeg fulgte lavere radiator slangen til termostat bolig på vannpumpen, på bunnen av motoren, ved siden av i olje pan.

VW holdt det til vannpumpe med en loddrett bolter som var lett tilgjengelig fra under bilen. Etter unbolting og trekke spratt bolig nedover og motor, O-ring og termostat ut uten kamp.

Jeg renset av termostat bolig og motor parring overflaten med en ren klut og installert termostat og O-ring i samme retning som de jeg trakk ut. Termostat huset koblet til sted som en puslebrikke, og jeg snugged bolter til 7 fotpund.

Etter tilføyer en 50/50 blanding av destillert vann og vanlig, grønne frostvæske--ikke G11 blå eller G12 rosa - gjennom radiator cap, toppet jeg opp kjølevæske ekspansjon tanken å "hot" påfyllingsstreken. Ingen bleed ventiler, ingen fylling gjennom radiatoren slangen eller bla bilen over og pressurizing eksosrøret med flytende nitrogen.Lurer aldri opphøre.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com