Hvordan laste ned musikk fra en CD til en USB-enhet

January 5

Hvordan laste ned musikk fra en CD til en USB-enhet

En rekke USB-enheter kan spille musikk er tilgjengelig i dag. CDer lagre musikk digitalt svært store filer, men disse filene vil ta opp en overdreven mengde plass på typisk USB-lydenheten. Heldigvis har Smart lyd ingeniørene utviklet metoder for å komprimere filene med minimal merkbare tap på lydkvalitet for den gjennomsnittlige lytteren. Populære MP3 komprimeringsmetoden resulterer i relativt små filer som passer for USB lydenheter. Med noen allment tilgjengelig verktøy, kan du komprimere og overføre musikken selv nyte på farten.

Instruksjoner

• Koble USB-enheten til datamaskinen. Koble en ende av USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen og den andre enden til USB-enheten. Enkelte USB-enheter koble direkte til USB-porten uten en kabel. Et ikon som representerer USB-enheten vises på datamaskinens skrivebord eller i sin filsøk. Datamaskinen behandler USB-enheten som en ekstern lagringsenhet.

• Last lyd-CDen inn i datamaskinens CD-stasjon. Etter en stund, bør datamaskinen gjenkjenner CD og vise et ikon for den.

• Komprimere lydsporet. Starte en digital lyd redigering program på datamaskinen. Fil-menyen, velg "Åpne". Deretter bruke filleseren til å navigere til CD. Dobbeltklikk ønsket spor, som datamaskinen tar en. Fra fil-menyen, velge "Eksporter som MP3," velge "Lagre som" og velge MP3 som filformat. Velg en plassering og et navn på filen, husk å filtypen "MP3."

• Overføre MP3-filen fra datamaskinen til USB-enheten. Finn og åpne mappen som inneholder bare-kodet MP3-fil. Dobbeltklikk ikonet for USB-enheten til å åpne et vindu som viser innholdet. Dra den nye MP3-filen til vinduet for USB-enheten. Slett filen fra datamaskinen hvis ønskelig.

• Gjenta trinn 3 og 4 for hvert spor du vil laste ned. Du kan eventuelt kode alle lydspor i en rad, og deretter overføre resulterende MP3 filer samtidig til USB-enheten.

Tips og advarsler

  • Disse instruksjonene gjelder iPods og iPhones, men for slike enheter, er det mye enklere å bruke iTunes-programvare, som automatiserer prosessen med koding og overføring for deg.
  • Bare laste ned musikk fra CD ikke er opphavsrettslig beskyttet eller en CD som du eier. Ellers vil du være å bryte loven om opphavsrett.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com