Koble Comcast grunnleggende kabel til Dtv

July 4

Comcast er en av landets største kabel-leverandører. Du kan velge en rekke annen kanal, inkludert laveste skalaenhet grunnleggende kabelpakken service gjennom selskapet. Grunnleggende kabel pakker gjennom Comcast ikke kommer med en digital mottakerenhet, så hvis du har en eldre analog TV kan du koblet en digital omformer (eller DTV converter) til TV. Dette til slutt er ikke nødvendig å vise programmering, men mottakerboksen kan fungere som en akseptabel mottakeren og gir deg ekstra kontroll over TV (spesielt hvis TVen ikke har en fjernkontroll).

Instruksjoner

• Koble kabelen bære Comcast signalet til "In"-porten på baksiden av boksen digital omformer. Disse enhetene kan kjøpes på de fleste elektronikkbutikker som Best Buy, Radio Shack og selv Target og Walmart.

• Koble en koaksialkabel til "Ut" porten av digital TV omformer boksen og sett den andre enden inn "I" porten på baksiden av TV.

• Slå på både TV og boksen digital omformer. Juster TV stasjon tre eller fire å motta sendingene, avhengig av hva standardinnstillingen er på TV.

• Endre kanalen med digital omformer fjernkontroll. Bruke fjernkontrollen til TV for å endre stasjonen endrer bare TV fra boksen omformer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com