Hvordan sammenligne DirecTV til Comcast

May 28

Hvordan sammenligne DirecTV til Comcast

Sammenligne DirecTV til Comcast ved veiing faktorer som kostnader, programmering, bildekvalitet og pålitelighet. Sortere dataene kan være skremmende, men en systematisk tilnærming til å velge en TV-leverandøren vil sikre at du får et valg som passer deg og din familie. En ærlig analyse av programmer og ser vaner vil hjelpe lede deg til riktig resultat.

Instruksjoner

• Vurdere husholdningens ser vaner. Bestemme hva stasjonene og du ser oftest. Vurdere antall TV-apparater i huset også siden flere mottakere og digitale videoopptakere kan gi ekstra avgifter.

• Vurdere nettsteder for Comcast og DirecTV og vurdere verdien av spesialtilbud for nye abonnenter. Du finner de grunnleggende prisene og lære om avgifter for installasjon og utstyr. De fleste kabel- eller satellitt-leverandører fraskriver disse avgiftene, men når du gjør din sammenligning dette er en viktig faktor.

• Bruk dine behov liste for å fastslå om hver av leverandørene har kanalene du se mest og hvor dyrt det blir å inkludere alle kanaler du ønsker. Comcast og DirecTV har forskjellige prisalternativer for visse kanaler. DirecTV kan skilte med 160 kanaler og mest HD-kanaler. Selskapet tilbyr også den "NFL søndag Ticket," en eksklusiv fotball pakke. Comcast har en mindre HD besetning, men har eksklusive kanaler for lokal sport, inkludert Philadelphia lag. Comcast hevder å ha bedre HD-bildekvalitet enn DirecTV.

• Telefon hvert firma, bevæpnet med all forskning du har gjort. Bruk denne informasjonen til å forhandle frem den beste avtalen. Noen ganger tilbyr telefon divisjonene DirecTV og Comcast rabatter ikke oppført på Internett. Operatørene har også alternativer for å oppgradere kanal lineups å inkludere kanaler som du ser mest.

• Ordne installasjon. DirecTV krever en parabolantenne og sørvest eksponering å motta signalet. Kabelen må være kablet i hele huset, og kan være vanskelig å sette opp også. Merk at mens kabel har avbrudd fra tid til annen DirecTV kan ha problemer med mottak i kraftig regnvær. Vurdere miljø og forhold i ditt område når du gjør ditt valg.

Tips og advarsler

  • Spør venner og familie hva de betaler for kabel eller satellitt og hvis de fikk spesialtilbud. Bruk denne informasjonen til din forhandlinger med leverandøren.
  • Når du arbeider med Comcast eller DirecTV på telefonen være fast, men vennlig, å få de beste resultatene.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com