Hvordan endre Alltel Ringbacks

July 15

Tilbakeringingssignal toner er en flott måte å tilpasse telefonen. Du kan definere en tone for alle høre eller angi grupper så forskjellige mennesker høre forskjellige sanger. Opprette og administrere disse tilbakeringingssignal toner bli lettere når du har gjort det en gang.

Instruksjoner

Gå til Alltel nettsted (se ressurser). I øvre høyre hjørne er det et sted å logge på. Hvis du har registrert kontoen før, deretter logge inn. Hvis du har aldri registrert, klikker "Registrer nå" og følg instruksjonene. Et popup-vindu vil spørre om det er en personlig eller virksomhet konto. Det vil deretter be om telefonnummeret ditt og tar deg til neste side for å sette opp et passord.

Klikk ordet "Ringbacks" å gå til delen for å administrere kontoen tilbakeringingssignal.

• Velg musikksjanger du vil bla gjennom tilbakeringingssignal tonen. Velg sangen du ønsker og velg "Kjøp." Tonen vises i profilen som en tilbakeringingssignal tone kan du velge for noen ringer. Alltel kan du kjøpe opp til 15 tilbakeringingssignal toner samtidig.

• Gå til kategorien profil av kontoen ringbacks. Her kan du angi en standard tilbakeringingssignal tone, noe som betyr at noen du ikke tilordner en bestemt tilbakeringingssignal tone til vil høre standard. Når du velger standardalternativet, vises alle tilbakeringingssignal toner du har kjøpt i en liste du kan velge fra.

• Stopp kontoen fra spiller meldingen, "Vennligst nyte denne ringetonen mens vi kobler telefonsamtalen," før sangen starter spiller, velger du. Klikk "Slå kunngjøringer av" for å unngå denne meldingen spille så det går direkte til å spille sangen.

• Velg fanen til å definere konkrete tall å høre forskjellige sanger. Skriv inn telefonnummeret og velg sangen å spille. Sette dette som enten en person eller en gruppe mennesker som får dette særpregede miljøet.

• Gå til kategorien profil hvis du tilbakeringingssignal tone spille bare under visse timer. Hvis telefonen er en business-linje i dag timer, men personlig natten, kan du for eksempel har den slått på vanlige ringer fra 8 a.m. til 5 p.m. og bytte til spille tilbakeringingssignal tonen fra 17: 00 til 08: 00 neste morgen. I dette området, kan du også dvale det så det ikke spiller hele til du velger å slå den på igjen.

Tips og advarsler

  • Husk hver tilbakeringingssignal tone kjøpt belastes Alltel regningen. Hver tilbakeringingssignal tone kjøpt er bra for 12 måneder før det utløper.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com