Gjenopprette en bil batteri

January 11

Levetiden til en gjennomsnittlig bil batteri er vanligvis et sted mellom 3 og 5 år. For å få batteriet må sist så lenge som mulig, skjønt, du være sikker på å holde det fullstendig ladet på alle tider og gjør at batteriet er ren og fri for korrosjon. Tillater batteriet til utslipp, blir dekket i skitt eller få korrodert terminaler vil negativt påvirke batteriets ytelse. Hvis din bil batteriet dør, men er det mulig å gjenopprette den.

Instruksjoner

• Koble fra og ta ut batteriet fra bilen. Bruke nødvendig skiftenøkler å fjerne alle monteringsbrakettene og å løsne den negative terminalen. Trekk terminalen fra batteriet innlegg. Etter den negative terminalen er frakoblet bør du koble positiv terminalen.

• Bland natron og vann. Vannet kan være enten destillert eller vann. Tilsett 2 spiseskjeer av natron til vann og rør med en gammel tannbørste. Nyt tannbørsten i løsningen og bruke den til å skrubbe batteri innlegg, samt andre område på batteriet der du føler korrosjon.

• Pensel batteriet innlegg ved hjelp av et verktøy kalt batteri terminal/post renere. En terminal renere har en åpning på den ene enden som passer over batteri innlegget. Bruk dette til å børste begge innlegg på batteriet. Vri renere på innlegg til du er fornøyd stolpe er helt korrosjon-fri.

• Tørk bil batteriet med en gammel, men ren, fille. Fjerne en opphopning av fett eller skitt som finnes på plasteske batteriet.

• Fylle bilens batteri med elektrolytter, om nødvendig. Fjern lue eller caps på batteriet for å avdekke cellene. Hell bare destillert vann hullene påfyll hvis cellene er lav. Legg akkurat nok destillert vann til å dekke platene i cellene. Hvis du har en forseglet, vedlikeholdsfritt bil akkumulator, du vil ikke kunne legge vann og må hoppe over dette trinnet.

• Gjenopprette batteriet på en full lading. Koble en batterilader til batteriet. Hekte laderen er negativ klipp/klemme først og deretter positive. Eventuelt slå laderen til 12-volt. Etter aktivere laderen og plugge den i, kan batteriet å lade. Dette kan ta noen timer eller mer, avhengig av hvor alvorlig batteriet har blitt utskrevet. Når batteriet er helt ladet, kan du sette den tilbake i bilen, reversere koble prosedyren.

Tips og advarsler

  • Alltid bruke vernebriller og hansker i eller håndterer en strøm.
  • Utsett ikke batteriet til noen åpen flamme eller gnister.
  • Ikke forsøk å gjenopprette et batteri som er sprukket eller ødelagt åpen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com