Hvordan du kobler en gammel Videospilleren til posten på en satellittmottaker

July 9

Koble en gammel video til en satellittmottaker vil tillate deg å spille inn et TV-program. Men trenger du også å koble Videospilleren til TV for å se det innspilte programmet. Etter Videospilleren er koblet til satellitten og TV, kan du registrere den samme kanalen du ser på og spille den tilbake når du måtte ønske.

Instruksjoner

• Koble koaksialkabelen kommer inn i huset fra parabolen til inngangen på mottakeren.

• Koble en andre koaksialkabel fra utgangen på satelittmottaker til inngangen på Videospilleren.

• Koble en koaksialkabel fra utgangen på Videospilleren til kabel-inngangen på TVEN.

• Både video og TV bør settes til kanal 3. For å registrere, bare tune satellitt til ønsket program, slå på Videospilleren og trykk "Record". Når du er klar til å spille av opptaket, finne "Lek" og innspillingen vises på TV-skjermen. Noen videospillere krever at du endre "TV/Video" eller "TV/video" bytte "Video" eller "Video" for avspilling. Gå tilbake til "TV" for å se hva er satellitten. Når Videoopptakeren slås av, vil satellittsignalet passere gjennom Videospilleren direkte til TVEN.

Hvis du ønsker å spille av innspillingen med kompositt RCA-kabler, bare koble lyd/video "Ut" pluggene på Videospilleren til den tilsvarende "I" pluss TV, ved hjelp av en rød, hvite og gule RCA-kombinert kabel. I dette tilfellet, bytter du TV til videoinngang for avspilling, snarere enn channel 3.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com