Hva er en cellen telefon tårn?

January 12

Hva er en cellen telefon tårn?

En celle tower, eller basestasjonen er et fast tilgangspunkt som mobiltelefoner er koblet til et trådløst nettverk. Hver tårnet leverer dekning til et lokalt, som kan forlenge et par by avdelinger eller flere miles.

Identifikasjon

Celle tårnene er ofte stående strukturer mellom 50 og 200 fot i høyden. Noen, men ligger på toppen av andre strukturer. En rekke utstyr utformet for overføring og mottak av trådløse signaler ligger nær et tårn toppmøtet. Hver tårnet kan tjene som en basestasjon for flere operatører.

Hvordan virker de?

Lokale mobiltelefon kommunikasjon registreres av antenner ligger på celletårnet. Basestasjonen tilordnes umiddelbart en tilgjengelig frekvens overføring mobiltelefon, og signalet videresendes raskt til et bytte senter, som overfører kallet til målet.

Celler

Ifølge Electronics.com i Radio, trådløs telefon systemer funksjonen gjennom et stort antall basestasjoner, dekker små områder som kalles celler. Hver celle hjelper målet tillater gjenbruk av radiofrekvenser. Når et operativsystem telefonen flyttes fra en celle til en annen, er det overlatt til neste basestasjonen uten driftsavbrudd.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com