7.3 Powerstroke Tips

February 15

7.3 Powerstroke Tips

For eiere av Ford 7.3 Powerstroke diesel lastebiler finnes det en rekke tips for økt bilens ytelse, bedre gass kjørelengde og legger stil til fasaden og interiøret i bilen. Noen forbedringer til motoren er enkel og kan gjøres hjemme, mens andre, som oppgraderer til en ytelse eksos system, vil trolig kreve profesjonell installasjon.

Ytelsestips

Hvis du ønsker for å øke hestekrefter og dreiemoment, finnes det flere ettermarkedet oppgraderinger du kan gjøre den 7.3 Powerstroke. Ett alternativ er å oppgradere turbo samlingen for bilen. Både BD-Power og bankene gjør sterkere Turbo for 7.3 Powerstroke. I tillegg kan du oppgradere ytelse kontroll modul (PCM) eller legge til en diesel-mottaker. Disse produktene kontroll drivstoff-to-air blandingen i motoren og kan øke hestekrefter og dreiemoment.

Drivstoff økonomien Tips

Hvis målet ditt er å forbedre drivstofføkonomi av 7.3 Powerstroke, finnes det flere alternativer også. Oppgradere luftinntak av kjøretøyet til en ytelse kald-luftinntak øke motorens hestekrefter uten å bruke mer drivstoff. Dette fører til bedre drivstofføkonomi. Dessuten kan du oppgradere systemet og overskrifter slik at motoren til mer enkelt presse ut avgasser. Dette reiser også hestekrefter og dreiemoment uten å forbruke mer drivstoff.

Visuell stil

Hvis du ønsker for å forbedre utseendet på Powerstroke bilen, omfatter noen alternativer eksos tips, målere, ekstra belysning og høy intensitet frontlykter. Polert rustfritt stål eksos tips er en billig måte å gi Powerstroke litt mer aggressiv, ytelse. Denne skjermen målere på innsiden av drosjen gi lastebilen mer av en rase bil-lignende følelse. Til slutt, bare bedre frontlyktene til høy intensitet utslipp lys, inkludert de med en blåaktig farge, gir bilen en formidabel tilstedeværelse på veien.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com