Deaktivere en Jammer

June 10

Deaktivere en Jammer

En jammer er en enhet som brukes til å blokkere signaler ved jamming Bluetooth- eller trådløse signaler for mobiltelefoner, GPS-signaler og Wi-Fi-systemer. Jammers flom et bestemt område med støy som dekker radio band å være fast. Jammers kan brukes av mange grunner, som hindrer uønskede anrop fra telemarketers; i tillegg til å holde folk i visse steder, for eksempel restauranter, bruke sine mobiltelefoner i det bestemte området. Lov rettshåndhevelse og etterretningsinnsamling profesjonelle har også vært kjent å bruke denne teknologien når håndtere kriser som gissel situasjoner og bombe trusler. Til tross for det er mange bruker, det er noen delstater som hindrer bruk av jammers, og dette bør imidlertid kontrolleres før du kjøper en.

Instruksjoner

• Slutte å bruke din mobiltelefon operatør hvis telefonen er blir fast. Hvis du har en stemme Over Sykehuslege protokollen (VOIP)-systemet som er installert på mobiltelefonen din som et program, deretter bruke den for å få rundt jamming radio frekvenser. Du kan bruke VOIP-tjenester på mobiltelefonen din som har programmer du kan laste ned. Et par som kommer til hjernen er Vonage og Skype, som kan brukes til å ringe folk uavhengig fra telefonen plan.

• La nærheten der jammer brukes til å hindre radiofrekvenser i dette området. Jammers dekker vanligvis opptil 30-80 fot med plass å jamme radiofrekvenser i dette området. Bare kjøre eller gange unna så langt som mulig fra jamming nærheten for å få bruk av elektrisk enheten.

• Kjøpe en kvadrant bånd mobiltelefon, som bruker fire frekvenser. Bare to frekvenser i USA brukes, og to andre brukes i resten av verden. Selv om det er ideelt å bruke en mobiltelefon quad band, er de fortsatt veldig dyrt å få best signalmottak. Kvadrant bånd mobiltelefonen lar deg bytte frekvenser på mobiltelefonen, og jammers kan bare hindre en frekvens samtidig.

• Endre dataabonnementet på mobiltelefon, GPS og trådløse tjenester, de har forskjellige frekvenser som kan brukes i tillegg. 3G og 3Gs 4G er høyere band frekvenser enn mer utbredt seg.

• Finne ut hvem er jamming frekvenser og finner der jammer kan være. Enten slår jammer av deg selv eller varsle myndighetene for å deaktivere den.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com