Hvorfor Blackberry Storm går automatisk for telefonsvarer?

January 13

Din BlackBerry Storm er utformet slik at du kan holde kontakten til alle som er viktig for deg, men hvis enheten ikke ring og i stedet sender alle oppringere til talemeldinger, BlackBerry mister mye av funksjonaliteten. Det underliggende problemet kan være en av flere ting, fra en innstilling som slår av ringingen til et problem i enhetens programvare.

Ikke forstyr

Hvis din BlackBerry Storm fortsatt har den opprinnelige 4.7 versjonen av BlackBerry, kan en lav Innstillingsverdi i lyd profilen automatisk avvise anrop. Innstillingen "Ikke forstyrr" når aktivert, sender en ringer til talemeldinger uten at du noen merke, lagre for en liten blinkende LED. For å sjekk denne innstillingen, kan du gå inn lyd profiler. Rediger innstillingen "Telefon" for gjeldende profil og rull til bunnen av skjermen. Hvis "Ikke forstyrr" er satt til "Ja", er dette grunnen din Storm sender anrop rett til talemelding. Hvis din Storm har blitt oppgradert til en programvareversjon etter 4.7, er denne funksjonen ikke lenger tilgjengelig, så det ikke forårsaker problemet.

Signal problemer

Når mobilnettverk mister tilkoblingen til din BlackBerry Storm, er samtaler rettet direkte til talemeldinger. Selv om din Storm er slått på, hvis den ikke har noen signalstyrke uansett hvor du er, sendes alle samtalene til talemeldinger. La telefonen ut og sikre at du har mer enn én stolpe over service og deretter foreta en test ringe for å se om du er tatt direkte til talemeldinger. Hvis samtalen går gjennom, kan problemet være at enheten har ingen signal der du vanligvis holde den. Holde den i et nytt sted, fra kroppen og utenfor en beholder.

Viderekobling

Selv om du har profiler konfigurert, kan din Storm fremdeles settes opp automatisk videresende alle samtalene til talemeldinger. Gå inn i "Alternativer"-menyen fra telefon-programmet og velg "Viderekobling." Hvis innstillingen "Viderekoble alle anrop" er satt til din talemeldingsnummeret, er problemet. Endre innstillingen til "Ikke Videresend."

Programvare glitring

Noen ganger kan en mindre glitring inne programvaren som kjører BlackBerry Storm føre samtaler å gå til talemeldinger. Du kan korrigere problemer med enkel programvare ved å fjerne batteriet. Vent noen sekunder og deretter sette den tilbake. Hvis problemet vedvarer gjennom denne typen reset, utføre en tømming av sikkerhet, som sletter all informasjon og returnerer stormen til fabrikkinnstillingene. Ta sikkerhetskopi av dataene først ved hjelp av BlackBerry Desktop programvare på din PC. Velg "Sikkerhet tørke" fra menyen på sikkerhetsalternativer.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com