Hva er PBX erfaring?

May 25

Hva er PBX erfaring?

PBX (private branch exchange) refererer til en type privat telefon nettverk som består av en ekstern linje som alle interne telefoner er koblet. Operatør for PBX systemet kobles den eksterne samtalepartneren til bestemt kontorer i nettverket med tildelt 3 - eller 4-sifret tall, kalt internnumre.

Operasjon

For å få PBX erfaring, må du være kjent med bruk av de tilhørende knappene og ringer bestemte koder, for eksempel oppringing tilgangskode for å kontakte en linje utenfor bedriften, koble innkommende eksternt anrop til innenfor linjene.

Komponenter

Ifølge Unified Communications består PBX vanligvis av "bagasjerommet (flere telefon) telefonlinjer som si opp PBX; en datamaskin med minne som styrer bytting av samtaler i PBX og av det; nettverket av linjene i PBX; og vanligvis en konsoll eller sentralbord for en menneskelig operatør.

Typer systemer

Folk med PBX erfaring kan ha kommet over brukte systemer som Avaya's Definity serien. Andre prominente produsenter av PBX-systemer inkluderer Mitel, Fujitsu, Siemens, Northern Telecom (NORTEL) og Lucent Technologies.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com