Hvordan kan jeg laste opp ringetoner til Samsung telefon?

June 28

Hvordan kan jeg laste opp ringetoner til Samsung telefon?

Samsung gjør mobiltelefoner for en rekke tjenesteleverandører, herunder AT & T og Verizon. Surfing eller Bluetooth evner vil finne det enkelt å laste ned ringetoner rett til enheten via Internett eller e-post. Andre brukere må manuelt koble telefonen til PCen via en USB-kabel eller Micro SD-lagringsenhet som leveres som standard med telefonen. Opplasting ringetoner gjennom et SD-kort kan kreve et Micro SD-adapter som kobles til PCen. Vær oppmerksom på at ringetoner er vanligvis kort - 15 til 40 sekunder, og at telefonen kan ha en grense på ringetone størrelse. Se brukerhåndboken for kompatible ringetone lengde og format.

Instruksjoner

• Slå av din Samsung og fjerne SD-kortet. Sett SD-kortet i sin kortet, og kortet i Pcens lagringsspor. Hvis bruker en USB-kabel, kan du koble en ende til telefonen og den andre til USB-porten.

• Se å se om datamaskinen har lest enheten automatisk, spørre et popup-vindu. Velg å vise filene i Windows Utforsker, som vil åpne opp et nytt vindu avsløre SD kortet innholdet. Hvis datamaskinen ikke leser enheten oppkobling, dobbeltklikker du ikonet "Flyttbar lagringsenhet" i mappen "Min datamaskin". Gå til SD-kortet "Ringetoner"-mappen.

• Finne ønsket ringetone på datamaskinen. Dra og slipp filene fra datamaskinen direkte til mappen "Ringetoner" i SD kortet innholdet og vente på det å kopiere.

• Klikk på "Løs ut"-knappen i nedre høyre hjørne av skjermen når kopieringen er fullført. Når datamaskinen forteller deg det er trygt å løse ut enheten, Fjern det SD Card og koble det til din Samsung.

Tips og advarsler

  • Unnlatelse av å trygt fjerne SD-kortet kan resultere i tap av filer.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com