2002 Buick Rendezvous spesifikasjoner

November 12

JD Power ga 2002 Buick møte en pålitelighet vurdering litt bedre enn "Om gjennomsnittlig" vurdering. Møte, en premier modell for Buick, er en mellomstore crossover, en bil på en bil chassis med de fysiske attributtene til en SUV. 2007 modellår var møte 's siste.

Typer

Det var to trims tilgjengelig for 2002 Buick møte - CX- og CXL. CXL har fasiliteter i CX ikke, som strøm skinnseter, tredje rad av sitteplasser og en bakre parkering sensor.

Ytelse

2002 Buick møte var utstyrt med en 3.4-liters V6-motoren og en fire-trinns automatisk girkasse. CX er tilgjengelig med forhjulstrekk eller firehjulsdrift. Den mer ønskelig firehjulsdrift var standard på CXL.

Størrelse

Rendezvous CX har sitteplasser for opptil fem passasjerer. Seter foldet, har det 109 kubikkfot lasterom. CXL har sitteplasser for 7 passasjerer. Drivstofftanken har en kapasitet på 18 gallon. Møte tjent EPA drivstoff økonomien anslag på 17 miles per gallon i bytrafikk og 24 mpg på motorveien.

Funksjoner

Standard funksjoner på møte inkludert cruise kontroll, anti-Lock bremser, keyless oppføring og en løfte gate. Et alarmsystem, privat glass og barn-safe bakdør låser er standard sikkerhetsfunksjoner.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com