Hvordan du kobler en Mitsubishi overheadprojektor til en stasjonær skjerm

June 16

Hvordan du kobler en Mitsubishi overheadprojektor til en stasjonær skjerm

Mitsubishi projektorer er utstyrt med flere videoinnganger koble en rekke enheter som datamaskiner, DVD, kabel-TV-bokser og satellittmottakere. Du kan også koble en stasjonær skjerm til Mitsubishi, som kan brukes til å projisere en ekstra skjerm for presentasjoner, hvis den stasjonære skjermen er utstyrt med en utgang. Mange skjermen modeller inkluderer en andre videoutgang for å koble to eller flere skjermer for multitasking arbeidsstasjoner. Denne samme porten kan brukes til å trekke opp en Mitsubishi.

Instruksjoner

• Slå av skjermen og trykk på "Power"-knappen på baksiden av Mitsubishi projektoren å slå den av før du kobler enhetene.

• Trykk den 15-pinners pluggen på en ende av videokabelen på ut-porten på baksiden av skjermen og stram de to skruene på plugg kantene.

• Koble den andre enden av kabelen til VGA-porten på baksiden av Mitsubishi projektoren og stram skruene for å holde kabelen fra trekke ut.

• Slå på strømmen til begge enhetene, og trykk på "Input"-knappen gjentatte ganger på Mitsubishi å aktivere forbindelsen til VGA-porten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com