TomTom Wireless GPS problemer

April 25

TomTom Wireless GPS problemer

TomTom er et GPS-system som vanligvis brukes som en frittstående enhet, eller med en iPhone 3.0 eller senere versjon. TomTom er montert til dashbordet i en bil eller motorsykkel, og opererer med hånden eller stemme kontroller.

Kontroller

Navigasjonsknappene på en TomTom er merkelig merket og forvirrende. Så mange bildepunkter for det 2010 versjon visning er 320-av-420, en lav oppløsning for en ellers høykvalitets display. Det interne minnet består av 2GB, som inkluderer enhetens operativsystem.

Eksterne enheter

TomTom 2010 må være koblet til oppdateringstjenesten trafikk. Holderen for TomTom - når den brukes med iPhone4, krever en adapter for å holde enheten på plass. Kortet er inkludert med iPhone4 modeller kjøpt etter September 2010. Tidligere iPhone-versjoner krever en spesialbestilte adapter.

Fremtiden

Smartphone leverandører lagt gratis GPS-tjenester til mobiltelefon kontrakter i januar 2010. Forbrukerne er tillatt å ansette en enhet med gratis GPS-tjenester i stedet navigasjonsutstyr atskilt fra en på telefonen. En fordel for et uavhengig GPS-system er muligheten til å bruke en større skjerm enn på en mobiltelefon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com