Hvordan erstatte en CV aksel på en Toyota Corolla

October 28

Hvordan erstatte en CV aksel på en Toyota Corolla

Toyota Corolla bruker CV aksler overføre motorkraft fra overføring til forhjulene. For å hindre at skadelige overføringskomponenter, bruker bilen en konstant hastighet felles på akslene. Ligner en U-felles, en CV tillater bevegelse i alle retninger samtidig kraftoverføring til hjulene. Denne artikkelen er beregnet for Corolla modell år 1983-1989, ikke inkludert firehjulstrekk.

Instruksjoner

Fjerning

• Parkere Corolla på en plan overflate og slå av motoren. Løsne, men gjør ingen Fjern, forhjulene lug vanskelige problemer med en lug mutter fastnøkkel. Øke bilens grensesnitt med et gulv jack, og Plasser et sett med jack står under. Senk bilen på tribunene.

• Fjern forhjulene ved å fjerne det lug vanskelige problemer med en lug mutter fastnøkkel. Fjerne senterkoppen på hub ved å lirke den av med en flathodet skrutrekker. Dette vil utsette hub mutter og cotter pin. Fjern cotter pin med en tang og kaste pinnen. Fjerne mutteren med ratchet og socket.

• Følg CV felles fra huben til overføring. På punktet der CV felles festes til overføring, kan du fjerne seks nøtter med ratchet og socket.

• Fjern to brems skyvelære beholde bolter ratchet og socket. Fjerne brems skyvelære og henge den med noen metalltråd å holde den hengende ved bremsen linjen.

• Fjerne brems rotoren ved å dra den med begge hender. Fjern bolten og to muttere sikre den styringsgruppe knoke til den nederste arm. Skille knoke fra styringsgruppen armen; Bruk en snuse bar hvis nødvendig. Trekke CV akselen fra huben, og senk det til bakken for hånd.

Installasjon

• Installere nye CV akselen ved første skyve den til samlingen hub. Feste den styringsgruppe knoke til den nederste arm og stram bolten og to muttere med en momentnøkkel. 1983-86 modeller, dreiemoment til 47 fotpund. 1987-89 modeller, dreiemoment til 105 fotpund.

• Installere bremsen rotoren platen ved å trykke det på med hendene. Fjerne metalltråd holder brems skyvelære. Plasser brems skyvelære over rotoren og skyv den på. Må du justerer beholde skruehull.

• Sett caliper beholde bolter, og stram til 65 fotpund med en momentnøkkel. Koble den andre enden av CV akselen til overføring, og stramme seks nøtter til 27 fotpund med en momentnøkkel.

• Installer center hub mutteren og stram til 137 fotpund med en momentnøkkel. En ny stift og bøye det over med tang. Skyv senterkoppen igjen ved å trykke lett på den.

• Installere begge forhjulene og stram det lug vanskelige problemer med en lug mutter fastnøkkel. Heve bilen høy nok til å fjerne jack står. Fjern står og senk bilen ned bakken. Stram det lug vanskelige problemer igjen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com