Gjenopprette spenningen på en Auto bilbelte

September 7

Holde spenningen på setebelter i bilen er avgjørende for sikkerheten til deg og dine passasjerer. Det er viktig å regelmessig kontrollere funksjonen og spenningen av alle setebelter i hver av familiens biler og justere etter behov.

Instruksjoner

• Forstå hvordan bilbelte fungerer. Det er designet for å reagere under virkningen av en ulykke av nedslående låsen gjennom en rekke faner. Når dette skjer gjentatte ganger, eller i en ekstrem ulykke, er pute og spenning utsatt på setebeltet.

• Ta plast casing av endene av setebeltet. Dette vil tillate deg å se setebeltet i sin helt. Sjekk for tangles, knop, skade eller andre ting som kan forårsake setebeltet sitte løst eller ikke funksjonen riktig. Rette eventuelle tangles eller knop.

• Erstatt alle setebelter som har skade eller kutt i dem. Sikkerhet og funksjon av dem har blitt kompromittert, og det er ikke lovlig, heller ikke trygt å la dem som er. Det er best å ha en profesjonell mekaniker installere de nye sete beltene, slik at alle juridiske spørsmål er oppfylt.

• Ha setebelter sjekket av en bil profesjonell som vet de lover og anbefalinger. Dette er viktig for å sikre at alt er opp til gjeldende standarder, spesielt hvis du har en eldre bil. Hvis du har en klassisk bil, betenke har fanget belter installert for din sikkerhet.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com