Hvordan å finne den riktige dekk for hjulstørrelse

November 30

Måle hjul (også kalt hjulkapslene eller felger) dekk kan virke som en vanskelig oppgave. Når du måler et dekk å finne ut hvilken størrelse hjul du trenger for det, vil mange ganger du komme opp med et annet nummer som er faktisk nødvendig. Det er viktig å vite hvordan å lese din Tires målinger trykt på siden av dekk å sikre at du kjøper riktig størrelse hjulene. Det er også nyttig å vite hvordan å måle din dekk hvis du trenger å erstatte dekk og målingene er slitt.

Instruksjoner

• Finn måling tallene på siden av dekk. De bør lese noe som ligner på "205/55R 16 89V." Det første tallet er bredden på dekket i millimeter. Det andre tallet er størrelsesforholdet.

• Finn nummeret etter "R." Dette nummeret er rim diameter koden av hjulet som dekket passer. Dette er hjulkapslene eller hjul du bør kjøpe tilpasses din dekk.

• Ta et målebånd og måle høyden sideveggen av dekket og multiplisere med to å finne utenfor diameteren på den faktiske dekket. Dette vil gi deg størrelsen på dekk må du kjøpe nye dekk. Hvis du vil konvertere tallet til millimeter, multiplisere med 25,4.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com