Hva er et biometrisk trygt?

June 19

Biometriske safe er en trygg som bare åpnes etter at personen som er autorisert til å åpne den gir trygg med en biometrisk leser, bestående av ting som fingeravtrykk eller retinal skanner.

Hva er et biometrisk trygt?

Typer

Ulike typer biometriske safe er foreløpig begrenset til to forskjellige typer. Først åpner bare for personer som har fingeravtrykk som er autorisert til å åpne safen, og den andre typen bare åpner for folk som retinal skanner er autorisert til å åpne safen.

Fordeler

Biometriske safe keyless tilgang til verdisaker, våpen eller andre objekter som skal være trygt og sikkert lagret bort, og gir ekstra sikkerhet mot inntrengere, siden det er ingen nøkkel eller kombinasjon fant og brukes.

Advarsel

Selv om biometrisk safe gir ekstra sikkerhet, de er begrenset av hvor mange sett med fingeravtrykk eller retinal skanninger kan lagres i dem.

Størrelse

Biometriske safe kommer i alle standard trygt størrelser, fra små med kun kubikkfot med plass til enorme hvelv.

Identifikasjon

Biometriske safer er lett å identifisere på grunn av fingeravtrykk eller retinal skanner som er montert på trygg døren. Denne skanneren kan eller kan ikke gå sammen med en kombinasjon eller pad NumLock å gi ekstra sikkerhet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com