Hvordan bygge en Honda Motor

November 28

Instruksjonene i denne artikkelen forutsetter at du har nødvendige verktøy og grunnleggende mekanisk evne nødvendig for å fullføre en motor gjenoppbygge. Det er umulig å dekke alle Honda motor. men vil disse detaljene være felles for alle Honda motorer. Dette også skal gjøre gjenoppbyggingen så billig som mulig samtidig opprettholde profesjonelle resultater.

Instruksjoner

• Husk at i denne prosessen som fjernes må returneres til sin opprinnelige posisjon. Det anbefales å ta et egg kartong og nummeret i forhold til sylindere og sette alle ventil deler i dette. Få en boks klar, og det vil bli brukt for stempler.

• Fjerne eksos og inntak manifold. Ta belter og tilbehør (servostyringspumpe, Dynamo, luftkompressor). Fjern den Veivaksel skivene.

• Fjerne det sparkplugs, ventilen dekselet og timing belte dekker. Fjern timing belte strammer og timingen belte. Husk å ikke slå motoren av sveiv eller kamaksel tannhjul når beltet er av å forhindre ventilene treffer stempler.

• Fjern kamaksler ved å løsne boltene. Løsne utenfor bolter først arbeider mot midten bolter så du ikke fordreie cam. Holde cam bokstaver i rekkefølge som du fjerne dem---de må gå tilbake i samme plassering fra der de ble fjernet. Kontrollere alt for slitasje som fjernes. Dette vil avgjøre hva er slitt og om det vil være bedre å kjøpe en brukt hodet på søppelplass.

• Se landene på hodet der cams sitte og caps. Se etter slitasje som lunder, scoring eller misfarging.

• Erstatte cam caps og løst Installer bolter. Se på cam sjakter en om gangen og se om det er noen grooves på lageroverflater som er synlige. I så fall være de ikke dypt nok å føle med neglen. Hvis du kan føle dem med fingerneglen, de er ødelagt og må erstattes. Måle alle lobes av både cams (eller cam hvis det er en enkelt cam motor) med calipers. På en enkelt cam, en lapp er eksos og neste inntak og så videre. Måle alle eksos og inntak, og de bør alle være den samme i 02 tusenvis av en tomme. En cam er eksos cam på en dobbel cam, og den andre er inntak cam. Se etter slitasje på alle lobes.

• Fjerne hodet ved først å løsne boltene fra utsiden og flytte innover. Bruk en X mønster. Nå legge hodet på siden og helle vann i inntaket porter for å se etter lekkasjer på ventilene. Merk ventiler som viser lekkasjer så setene kan kontrolleres når ventilene er fjernet. Snu hodet og gjøre det samme med eksos.

• Fjern ventilene og inspisere ventilseter for overdreven slitasje. Se etter sprekker mellom inntak og eksos ventiler. Se på ventilen guider og se om de ser perfekt rundt. Fjerne ett av ventilene. Sette ventil guiden i tomrommet (opp-ned) og se om den har siden til bevegelse. Hvis det er siden til bevegelse, er guider dårlig. Hvis de ikke er for løs eller knapt merkbar kan de være riflete på maskinen butikken. Kaller maskinverksted og fortelle dem hva tilstand den er i og få et tilbud på pris og sammenligne det å erstatte den med en brukt hodet.

• Fjern stempler og sette stangen dekslene tilbake på sine respektive stempler. Har maskinverksted varme tanken Honda-motoren og bar sylindere. Hvis du går for å slå din sveiv eller kjøpe en brukt renoverte sveiv huske dette viktige faktum: du en sveiv som er mer enn 10-10. Hvis det er kuttet mer enn 10 tusen tomme, er det ingen tuffride venstre. Tuffride er herding materialet oppføre journalene. Med ingen tuffride, vil lagrene ha raskere. Kontroller at du har stenger størrelse til sveiven enten du bruker den gamle sveiven eller kjøpe en ny eller brukt sveiv.

• Kjøpe et sett av stemplene og stempelringene for riktig over størrelse at maskinen butikken kuttet blokken. Kjøpe et nytt sett med kulelager. Installere veivakselen og lagrene. Installere stempler og ringer. Installer olje pumpen, sørge for at du prime det med olje først. Installere i olje pan.

• Installer hodet og dreiemoment det ned i riktig rekkefølge. Installer vannpumpen, belte strammer og kabelføringstrinsen. Installer timingen belte og hakemerkene timing å sørge for at de justeres.

• Installere timing belte dekker, Veivaksel wiretrekk og tilbehør belter. Installere inntak og eksos manifolder, så installere resten av tilbehør i motsatt rekkefølge de ble fjernet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com