Kan du øke størrelsen på lagring i en iPad?

September 9

Kan du øke størrelsen på lagring i en iPad?

IPad inneholder ingen bruker-oppgraderbar deler, så du ikke kan øke sin lagringskapasitet. Men er det flere måter å gjøre lagringen mer allsidig på iPad. Skylagring og fildeling med datamaskinen kan utvide mengden data som er tilgjengelig for deg på iPad. Men du kan også finne at du trenger mindre lagringsplass enn du tror, som iPad programmer tar mindre plass enn standard programvare.

Virkelig lagringen

IPad er kompatibel med de fleste store Sky lagringstjenester, for eksempel iDisk, Dropbox, SugarSync og Apples nye iCloud. De fleste av disse tjenestene tilbyr 2GB til 5GB gratis nettlagring pluss betalt lagringsalternativer for opptil 500GB med noen tjenester. Disse tjenestene tilbyr gratis iPad apps å administrere dokumenter direkte fra iPad, selv om de krever en datamaskin for å lagre filene også. Med denne typen lagring kan du laste ned bare filene du trenger og lagrer dem på iPad. Når du laster ned mer enn din tjenestens hurtigbuffer tillater, overflødig filene forblir i lager tilkoblet for senere bruk, men vil bli slettet fra enhetens lagring for å maksimere aktive arbeidsområdet.

Datamaskinen synkronisering

HD-filmer og TV-show ta opp de fleste lagringen mellomrom sammenlignet med andre typer filer. Du kan arbeide i iPad lagring begrensninger ved å lagre disse elementene på datamaskinen og synkronisere bare de elementene du trenger mest til iPad. Du vil kanskje ikke kunne holde hele videobiblioteket på iPad, men du kan laste en flere elementer å se i løpet av uken, og deretter bytte gamle filmer for nye som du sikkerhetskopierer og synkronisere iPad på ukentlig basis.

Eksterne lagringsenheter

Apple tilbyr et kamera connection kit for iPad som du kan bruke til å koble det digitale kameraet for å overføre bilder til iPad. Dette settet inneholder også en SD-kortleser. Hvis du trenger ekstra lagringsplass for bilder, kan du holde dem på SD-kort og plugg kortleseren inn iPad når du vil vise bilder som ikke er for tiden på harddisken. Fra tidspunktet for publikasjonen er det bare ekstern harddisken som er kompatibel med iPad HyperDrive, som lagrer ekstra dokumenter som om de var på fotokort og krever kamera connection kit å arbeide. Apple garanterer ikke støtte for denne enheten på iPad.

Velge en lagringskapasitet

Fra tidspunktet for publikasjonen, kan du få iPad i 16 GB, 32 GB og 64 GB lagringen størrelser. Den minste kan være for lite hvis du har tenkt å holde et bibliotek full av filmer, fjernsyn og høyoppløselige bilder på iPad, eller hvis du skal arbeide med store presentasjonsfiler som Keynote- eller PowerPoint-filer som inneholder innebygde videoer. For den vanlige brukeren, 32GB er nok til å lagre programmer, bøker, musikk, dokumenter, et moderat fotoalbum og et par filmer og viser. Hvis du tror trenger mer enn dette, mangel på ekte utvidelsesmuligheter betyr at du bør vurdere 64GB iPad. Den beste måten å finne en iPad størrelse er å sjekke datamaskinen for å finne filer for varene du trenger på iPad. Hvis den totale kapasiteten av disse elementene er større enn 64GB, må du bruke en ekstern lagringsmetode som et alternativ til å øke iPad kapasitet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com