Hvordan erstatte en harddisk i en IBM Thinkpad

May 13

IBM ThinkPad harddisker er veldig lett å erstatte. Både IBM og Lenovo, selskapet som kjøpte ThinkPad linjen i 2004 har gjort prosessen med å erstatte en hard kjøre i en ThinkPad laptop en oppgave som ikke krever noen datamaskin tekniske ferdigheter. Alt som kreves er et par skrutrekkere og et par minutter av gangen.

Instruksjoner

1 Finn harddiskplassen på IBM ThinkPad. Se etter et område med en flate skrue og et lite spor eller en riflet området skal bli skjøvet med fingrene.

2 Bruke en flat skrutrekker til å fjerne skruen stasjonsplass dekning.

3 Sett en liten Philips-skrutrekker i sporet og vri for å løsne dekselet, eller bruk fingrene til å skyve dekket av basen av laptop.

4 Fjern den eksisterende harddisken. I noen modeller, vil det være en liten blå kategorien som du vil trekk forsiktig med fingrene. I andre modeller, harddisken kobles til bay dekselet og fjernes når du fjerner dekselet.

5 Bruk den liten Phillips-skrutrekkeren til å fjerne de fire skruene som holder harddisken i caddy. Fjern eksisterende harddisken fra caddy ved å skyve stasjonen ut av basen.

6 Skyv den nye stasjonen i caddy og erstatte de fire skruene som holder den på plass.

7 Sett inn harddisken tilbake i stasjonsplassen på ThinkPad. Skyv stasjonen forsiktig til det er sikkert innvendige tilkoblingen. Hvis bay dekselet er koblet til stasjonen caddy, vil du ikke trenger å presse, som dette skjer når du returnerer bay dekselet til riktig posisjon.

8 Skyv dekselet bay i riktig posisjon og skru skruen holder tilbake på plass.

9 Slå på datamaskinen og laste operativsystemet og ønsket programvare.

Tips og advarsler

  • Harddisker i IBM ThinkPads (eller andre bærbare datamaskiner) bør bare erstattes oppgradere stasjonen eller gjenopprette fra en krasjet harddisken. IBM anbefaler ikke at du erstatter stasjonen ofte. Før du erstatter stasjonen i en IBM ThinkPad som kjører Windows XP eller Vista, må du ha gjort hjelpe og det å bli frisk disketter, så operativsystemet og alle nødvendige drivere kan lastes enkelt. Du finner veiviseren for å gjøre dette under "Access IBM" i din "starte" meny.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com