2007 corvette alternativer

April 13

2007 corvette alternativer

År etter år, fortsatt Corvette en av Amerikas favoritt sportsbiler. Det tilbyr overlegne kjøreegenskaper og en lett ramme som er bygd for hastighet. I 2007 var Corvette tilgjengelig i både coupé og cabriolet stiler. Veiledende pris for kupé var rundt $44,995, mens kabriolet tok priser til høyder over $52,000. Flere alternativer var tilgjengelige for å forbedre tilpassing for forbrukeren.

Utvendig alternativer

En av de første tingene en kjøper vanligvis tenker på er hvordan utsiden av bilen skal se ut. 2007 Corvette ble solgt i åtte eksteriør farger: arktisk hvitt, atomic oransje, svart, seier rød, maskinen sølv, hastighet gul, Le Mans blå og Monterey rød. Begrensede mengder solgt av hver farge. Nye panel alternativer var også tilgjengelig. Bilen kan komme til å passe med enkelt gjennomsiktig eller to avtagbart tak paneler. Disse aktivere eieren å ta av panelene på vil la bris eller solskinn kommer inn gjennom toppen av coupe. Hjul laget av polert legering var også tilgjengelig.

Elektroniske alternativer

På grunn av forbedringer i datamaskinen og digital teknologi, var det mer avanserte alternativer tilgjengelig for 2007-modellen av denne bilen. Disse inkluderte en Bose lydanlegg, GPS styringen system og en heads-up display. Bose systemet har en seks-platen i dashbordet MP3/CD spiller. Knapper for å kontrollere spilleren finner på rattet aktivere sjåføren å betjene lyd uten å se bort fra veien. Installert navigasjons tjeneste bringer driveren til et angitt sted uten bruk av kart og en heads-up display tillater føreren å se bilens data uten å avlede oppmerksomheten.

Interiør

Interiør paletten var tilgjengelig i kombinasjoner av tre eller fire farger. Dette kan blandes og matches etter ønske. Farger å velge mellom inkludert grå, Titan, rød og ebony. Endringer kan også gjøres til standard interiør funksjoner. Rattet kan oppgraderes med makt tilt og telescoping. Foran Sidekollisjonsputer kan være et alternativ for ekstra sikkerhet. Mange sportsbil drivere likte å legge seks hastighet overføring, som er automatisk og padle SKIFT.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com