Jetta bil stereoplaten installasjon Tips

June 24

Så har du høyttalere, subwoofer, forsterkeren og hovedenheten for din Volkswagen Jetta MK III. Nå hva? Installere en komplett stereo i en bil vanligvis er ikke så skremmende en utfordring som det vises først med alle de ledningene. Men noen tips vil hjelpe når du nærmer deg oppgaven for din Jetta.

Installasjon sikkerhet

Kobler fra bilbatteriet. Når arbeider på elektriske enheter, kontroller at alt er slått av for å hindre skade deg selv. Pop panseret og koble fra batteriet. Kontroller at du har riktig koblet det ved å kontrollere oversikten. Hvis kjørelengde telleren er deaktivert, er batteriet av.

Tips og triks for å installere rent bilstereoen

Rent installere en stereo i bilen er ofte de mest tidkrevende og vanskeligste delene av installasjonen på grunn av mange ledninger kjører forsterker og hovedenheten. Men er den Jetta MK III en enkel bil å kjøre og skjule ledningene gjennom. Før du begynner, må du vite hvordan du wire amp, høyttalere og hodet fordi at kunnskap kan redde slitsomt senere.

Stammen er det mest logiske stedet å plassere amp. Noen mennesker vil skruen amp på baksiden av baksetet spare plass eller bare skru den nederst i bagasjerommet. Uansett arbeider fin. Stammen er foret med et stoff som er lett å skrelle tilbake for å løpe telegrammer gjennom til bakre høyttalerne hvis du vil slå dem med din forsterker.

Hele baksetet kan legges ned, lage en enkel vei å løpe telegrammer igjennom til fronten av bilen. Dette er også der du ønsker å bakken din forsterker. Se under bunnen sitteputer bak, vil du se setebelter er skrudd på ved en mutter. Bruk en Phillips-skrujern til å skru mutteren og koble kabelen jording, så skru alt tilbake sammen.

Åpne en av bakdørene og du vil merke en plast panel på bakken. Dette er hvor du skal fortsette ledningsnett stereoanlegget. Det samme gjelder for inngangsdøren. Dette svart plast paneler kan fjernes ved å skru ut skruene med en Phillips head skrutrekker. Etter running ledninger under disse panelene, kommer du til fronten av bilen og en tilsynelatende blindvei. Imidlertid kan på samme måte til bagasjerommet, svart tepper trekkes tilbake for å fortsette å skjule ledningene. Ikke bekymre deg ødelegger tepper fordi det enkelt nytt så lenge du bare trekke ut de omkringliggende områdene av tepper.

Herfra kan du kjøre alle nødvendige ledningene til hovedenheten. Først fjerne hovedenheten fra oversikten. Noen mennesker vil også fjerne komponenter i dashbordet for å lage plass å riktig ledninger til hovedenheten. Men kan et enkelt knep være en tidsbesparende. Bruk en ødelagt kleshenger kjøre ledninger gjennom ledningene kanalen bak hovedenheten. Dette kan spare vesentlig med tid.

Finne en åpning i bilen for å kjøre strøm ledning fra forsterkeren til batteriet. Den nærmeste åpningen motor bukten og batteriet er førerens side gulvet under pedalene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com