Bruke en gratis mobilt kontor

August 14

Quickoffice Mobile Office er et effektivt verktøy som lar deg vise og redigere Microsoft Word og Excel-dokumenter på mobile enheter som Apple iPhone og iPod Touch. Du kan laste ned demoversjon av Quickoffice Mobile Office fra Internett og bruke den gratis. Når du er borte fra datamaskinen og trenger tilgang til et viktig dokument, kan du bruke Quickoffice vise Word, Excel eller Powerpoint dokumentet fra den mobile enheten.

Instruksjoner

• Last ned Quickoffice fra produsentens hjemmeside (se referanser) på iPhone eller iPod Touch mobil enhet. Les "sluttbrukerlisensavtalen" og klikk "Fortsett"-knappen. Følg instruksjonene for å installere programmet.

• Hvile din iPhone eller iPod Touch mobile enheten etter at installasjonen er fullført. Se etter ikonet Quickoffice på mobilenheten, og trykk på skjermen for å starte programmet. Se etter Wi-Fi-ikonet på startskjermen Quickoffice og velger den. Du burde se en nettadresse nederst på skjermen.

• Koble datamaskinen og mobil enhet til den samme nettverkstilkoblingen for Wi-Fi. Kontroller visse mastersvitsjen "Filoverføring" i Quickoffice er aktivert. Deretter montere den mobile enheten som en stasjon på datamaskinen.

• Trykk på "Start"-knappen på datamaskinens skrivebord og klikk "Mine nettverkssteder" fra menylisten. Velg alternativet "Legg til et nettverkssted." Følg instruksjonene på «Veiviser for nettverkssted». Velg alternativet "Velg en annen nettverksplassering" og trykk "Neste"-knappen.

• Angi URL-adressen som vises på skjermen Quickoffice hjem i feltet "Internett eller nettverk adresse" og trykk "Neste"-knappen. Angi brukernavnet og passordet du satt opp for "File Transfer" innstillingene i Quickoffice på mobilenheten. Trykk på "Neste".

• Opprette og angi et navn i feltet "Type navnet nettverksstedet", og trykk på "Neste"-knappen. Et popup-vindu "Fullfører the Veiviser for nettverkssted" vises på skrivebordet. Trykk "Finish". Datamaskinen vil montere den mobile enheten som en stasjon.

• Flytte og kopiere filer fra det åpne vinduet på datamaskinen til den mobile enhet stasjonen. Hold musen over et filnavn, og dra den til stasjonen for mobilenheten.

Tips og advarsler

  • Hvis du velger å kjøpe Quickoffice for iPhone eller iPod Touch, sørg for at avinstallerer du den demo-versjonen for å hindre eventuelle installasjonsproblemer som kan oppstå når du installerer programmet på mobile enheter.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com