Hvordan installere & opprettholde satellitt-TV

August 27

Hvordan installere & opprettholde satellitt-TV

Installere og vedlikeholde en parabolantenne med henblikk på satellitt TV-mottak er ofte igjen til en profesjonell satellitt-tekniker. Men trenger det ikke være, som noen gjør det selv forbruker kan utføre slike installasjon og justeringer i sitt eget hjem, selv om han har ingen spesielle satellitt kunnskap. Med bare inkludert satelittmottaker og en skiftenøkkel, kan satellitt-TV være installert og nytes i ditt hjem.

Instruksjoner

• Kontroller at det ikke er i sørlige himmelen over parabolen. Høye trær og bygninger kan helt eller blokkerer delvis parabolen signalmottak. Peker rett til sørlige himmelen, men ikke bekymre ennå nøyaktige justeringer på maten.

• Kjøre koaksialkabelen fra parabolen til satellittmottakeren inni. Denne kabelen kommer ut i dish masten og plugges inn "ANT IN" porten på baksiden av mottakeren.

• Koble satellittmottakeren til EXT1 til TV. Dette oppnås gjennom bruk av inkludert, standard A / V-kabelen. Denne kabelen har en rød, en hvit og en gul spissen på hver ende for totalt seks liggende. Likeledes er det røde, hvite og gule A / V-porter for disse liggende på baksiden av TVen og baksiden av mottakeren. Farge-match utstikkerne med portene og gjøre koblingene tilsvarende.

• Slå på TVen og satelittmottaker. Mottakeren vil ta en stund å støvel opp. Når den gjør det, vises en meny på TVen. Velg alternativet "Signal Meter skjermen" denne menyen. Denne måleren skjermen vil vise deg hvordan å plassere din antenne for å opprettholde en jevn signalmottak. Be en venn i standby på skjermbildet meter, og deretter returnerer til rett utenfor.

• Løsne nøtter ved heving bolter på baksiden i dish masten med din skiftenøkkel. Deretter flytter parabolen litt opp eller ned for å justere høyden av parabolen. Etter hver flytting, vente fem til sju sekunder for en rapport fra din venn i skjermbildet signal meter. Skjermbildet meter vil dømme hvis noen ytterligere høyde justeringer parabolen er nødvendig og gir operatøren hvor nær du er til å nå de riktige koordinatene for å motta en sterk satellittsignalet.

• Løsne LNB rett arm nøtter som ligger under heving skruene på baksiden av i dish mast. Tilpass gradvis venstre/høyre (asimut) rett på samme måte som du gjorde høyde justeringer. Bruk signal meter skjermen rapportene igjen som en guide. Fortsette å gjøre justeringer til signalet meter skjermen gir en optimal signal styrke lesing av mellom 70 til 80.

• Opprettholde din antenne ved å returnere til rett utenfor når satellitt signal falters - hvis slike vaklende ikke er knyttet til Vær problemer eller løs kabel, for eksempel. Justere høyde og asimut av retten når det er nødvendig, bruker signal meter skjermen for assistanse.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com