Hvordan å forsegle Radiator lekkasjer

March 7

Hvordan å forsegle Radiator lekkasjer

Radiatorer fungerer ved å flytte kjølevæsken gjennom å hindre overoppheting. En lekk radiator kan forårsake kjølevæske i kjølesystemet å slippe til et nivå lavt nok til at motoren overopphetes og skade motoren. Noen lekkasjer er lett å finne fordi du kan se kjølevæsken lekker fra et hull, rive eller bryte i radiator eller tilkoblede slangen.

Instruksjoner

• Start motoren, slik at det varme opp og observere eventuelle lekkasjer fra radiator eller tilkoblede slanger. Metoden for tetting lekkasjen er i stor grad avhengig av lekkasje radiator har og den faktiske plasseringen av lekkasjen. Vask radiator og slanger med vann bør gjøre dette trinnet enklere, fordi veien rusk kan skjule hull og tårer.

• Fjern metallringen rundt lekker slangen og rengjør åpningen av radiatoren. Fjerne den andre enden av slangen og legge en ny slange til begge ender, stramme metallringer også. En revet eller ødelagt slange tilkoblet radiatoren er den enkleste lekkasjen å fikse.

• Slå av bilen, tillater motoren å kjøle ned og avløp radiatoren. Rengjør området lekkasje og patch overflaten lekkasjen med en epoxy referert til som "kald sveis" fordi det vil sveise hullet i radiatoren mens bilen er kaldt, selv om det ikke er en tradisjonell sveising substans. En kommersiell epoxy tar ca to timer å sette og være klar til bruk. Mens denne reparasjonen utføres av en ikke-profesjonell, burde bilen være tatt å en mekaniker så snart som mulig som hurtigreparasjonen er midlertidig.

• Tillate motor og radiator avkjølt og fjerne radiator cap. Hell i en kan eller flaske avkjøling system tetningsmasse og fyll radiatoren med vann eller kjølevæske. Kjøre bilen minst en halv time å tillate tetningsmasse sirkulere gjennom radiatoren og fylle lekkasje. Mens dette er også en midlertidig fiks, er kjøletårn systemet tetningsmasse ganske effektive for små lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Mens avkjøling system tetningsmasse kan fungere godt, en bil profesjonell bør fortsatt konsulteres, fordi tetningsmasse kan faktisk føre til skade på radiatoren med innskudd dannet etter benytter tetningsmasse for mye eller for lenge uten spyling kjølesystemet. Selv rødme systemet kan ikke hindre at innskudd og tresko i radiatoren.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com