Hvordan endrer jeg dieselfilter på en 1990 Chevrolet kjendis Eurosport 3.1 vogn?

January 20

1990 Chevrolet kjendis Eurosport 3.1 bruker to ulike metoder for drivstoff levering: carburetion og bensininnsprøytning. Dieselfilter på en carbureted motor ligger i innløpet montering av forgasseren og fjæring. På en innsprøytning modell ligger av drivstoffilter til venstre for drivstofftanken. Dieselfilter på begge typer motorer bør endres hver 30 000 miles som en del av forebyggende vedlikehold. Hvis drivstoff i tanken blir forurenset, endre drivstoff før å fylle tanken.

Instruksjoner

Forgasser motorer

• Plass en fille under drivstoff filter innløpet til fange noen drivstoff som kan dryppe. Kobler fra gassledningen ved å løsne drivstoff vik filter mutteren på forgasseren med en skiftenøkkel. Fjerne innløp filter mutteren, filteret og våren.

• Installere nye drivstoffilter, gjør at slutten med tilbakeslagsventil vender gassledningen. Installere våren, pakningen så skru drivstoff linje mutteren på. Installere gassledningen. Stram drivstoff filter mutteren til 18 fotpund dreiemoment med passende wrench.

• Starte bilen og se etter lekkasjer ved å se mengden for å se hvis det er dryppende.

Innsprøytning motorer

• Avlaste presset i drivstoffsystemet ved å koble drivstoffpumpe stafett i boksen relé på førerens side av motorrommet. Dekselet er merket med plasseringen av stafetten i boksen.

• Løft opp bak på kjøretøyet med et gulv jack og støtte det på jack står. Fjern filteret braketten skruer og filteret brakett med en skrutrekker eller den aktuelle kontakten.

• Fange filteret og en drivstoff linje er modulbasert. Vri det rask koble montering 1/4 slå til venstre og til høyre for å løsne alle skitt i montering. Gjenta for andre montering. Blåse skitt ute av det rask koble innredning med en luftkompressor.

• Klem flikene på mannlige sidene av hver kobling. Dra kontaktene fra hverandre. Fjerne drivstoffilteret i drivstofftanken. Fjerne dekslene fra det nye drivstoffilteret.

• Koble filter holderne på begge drivstoffslanger. Installere filteret og deretter koble den rask koble inventar ved å trykke så sammen til de klikker på plass. Fest braketten med brakett skruer, bruke riktig socket. Angi filteret i braketten. Senk bilen med jack utenfor jack står. Erstatte stafetten. Starte bilen og sjekk for eventuelle lekkasjer på drivstoff filter sted.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com