Hvordan å passe 32 tommers dekk på en 1988 Toyota lastebil

January 29

I 1988 hadde Toyota en linje med to og fire hjul stasjonen pickup lastebil. Hver stasjonstype inneholdt mange trim pakker tilgjengelig fra fabrikken. Firehjulstrekk modellene ble bygget for å tåle offroad-bruk, men fabrikken deler og innstillingene bare tillater lett terreng reiser. Oppgraderer Toyota pickup lastebil til større dekk krever litt mer arbeid enn bare fjerne de gamle hjulene og erstattet med nye. 32-tommers dekk vil gni mot hjulet brønner på en 1988 Toyota pickup lastebil, så kroppen må løftes over rammen slik at hjulet reise.

Instruksjoner

• Parker Toyota pickup lastebil på et nivå område og sett på parkeringsbremsen. Bruke dekk jern for å løsne mutterne på alle fire hjul av lastebilen, men ikke fjernes. Bruk jack for å plassere under rammen på alle fire hjørnene i bilen.

• Fjerne lugnuts helt fra hver av hjulene. Fjerne hjulene fra akslene og legg dem til side for senere bruk. Bruke riktig skiftenøkler fra din fastnøkkel sett å løsne boltene holder foran spankulere sammen. Trykk på strut for å fjerne den fra rammen fjellet.

• Plasser foran spacer kit på fabrikken spankulere og skyv den på plass. Sikre foran spankulere og underlagsskive med angitte bolter.

• Gå til baksiden av bilen og ta note av bladfjærer bak hver av bakhjulet bremsene. Koble fabrikken u-bolter holder bladfjærer på plass. Jack akselen med Toyota lastebilens factory jack stå inntil det er helt utenfor jack står.

• Skyv det bakre spacer utstyret mellom bladfjærer og akselen. PIN-koden på denne avstanden blokken festes enkelt til akslingen av Toyota lastebilen. Pinnen i bladfjærer legger nå nylig installert spacer Kit. Gjenta denne prosessen for andre bakhjulet til begge sider matche.

• Fest de medfølgende u-bolter i spacer kit bladfjærene å sikre på plass. Denne u-bolter passer bladfjærer akkurat som fabrikken u-bolter.

• Skru dekk ventilene på hver av dekkene deflate og til slutt fjerne fra fabrikk hjul. Bruk dekk jern for å lirke de gamle dekkene fra alle hjulene. Denne prosessen kan ta litt arbeid å fjerne hver av dekk, så litt tålmodighet og fasthet kan gå hånd i hånd.

• Passe hver enkelt av de nye dekkene slik at det brytes rundt hver av de tiltenkte hjulene. Bruk dekk jern for å hjelpe dekk i riktige sporet av felgen. Hvis du har tilgang til en spinn belastningsfordeling, knytte den nye dekk- og hjulenheten til det for å riktig balansere kombinasjonen. Unnlatelse av å riktig balansere hjul og dekk kan føre rask, uregelmessig bruk av dekkene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com