Sende en fil fra en bærbar PC til en HP-telefon

October 9

Sende en fil fra en bærbar PC til en HP-telefon

Du kan enkelt koble din HP mobiltelefon til datamaskinen via Bluetooth overføre filer inkludert data, lyd og video. Hvis datamaskinen ikke har en innebygd Bluetooth-enhet, kan du kjøpe en Bluetooth dongle og koble den til datamaskinen. En enda enklere måte å sende filer til din telefon er via e-post.

Instruksjoner

Bluetooth

• Slå på Bluetooth-enheten på telefonen HP ved å trykke på ikonet "iPAQ Wireless" fra skjermbildet "I dag". Et nytt vindu vises der du vil velge ikonet "Bluetooth". Bluetooth viser, vises Bluetooth-lampen blinker blått på forsiden av HPs håndholdte.

• Trykk "Bluetooth" på datamaskinen for å slå på Bluetooth-enheten på datamaskinen. Gå til «Mine Bluetooth-steder» fra Bluetooth-ikonet på oppgavelinjen for datamaskinen. Nå klikk på "søk for rekkevidden" og du vil se en liste over enheter med aktivert Bluetooth. Velg telefonen HP som mål.

• Høyreklikk HP telefonikonet på skjermen og klikk "Par enhet." Du vil bli bedt om å angi et verdipapir PIN på datamaskinen i tillegg til telefonen HP. Etter at en identisk PIN, blir enhetene klar til å dele filer.

• Velg filen fra datamaskinen du vil sende til telefonen. Høyreklikk på filen og velg "Send til". Fra kontekstmenyen overføres Velg «Bluetooth-enhet» og filen til telefonen HP iPAQ.

E-post

• Send en melding fra en e postklient som Outlook Express eller Thunderbird og legge ved filen du vil sende til telefonen HP. Lagre utkast når filen er vellykket festet. Hvis du ikke bruker en email klienten, gå til ikonet for Internett-leseren på datamaskinen. Logg på e-postkontoen på nettleseren og logge på. Skrive en e-postmelding, legge ved filen du sende og lagre en kladd.

• Trykk på ikonet "iPAQ Wireless" fra "I dag" skjermen på telefonen HP. Velg "WiFi knappen på menyen. Når WiFi krefter på, ikonet WiFi på skjermen blir blinker oransje og Bluetooth-lampen blått.

• Se listen over nettverk på skjermen og velg nettverket du vil koble til. Hvis det er et sikret nettverk, vil du bli bedt om å gi nettverksnøkkelen.

• Åpne e-postklienten på telefonen HP og åpen email du lagret som en kladd. Last ned vedlegget på telefonen. Hvis du ikke bruker et e-postklient, trykk på "Start"-menyen på skjermen HP og velger "Internet Explorer". Skriv inn URL-adressen til din e-post (for eksempel mail.yahoo.com eller gmail.com) i adresselinjen. Logg på e-post og åpne kladden du lagret på datamaskinen. Last ned den vedlagte filen i en ønsket plassering på telefonen HP.

Tips og advarsler

  • WiFi er ikke tilgjengelig på alle modeller av HP-telefoner. Du kan imidlertid få tilgang til Internett gjennom kanten hvis teleoperatøren gir tjenesten. Kontakt transportøren og be om dette anlegget. Ekstra avgifter kan påløpe.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com