Hvordan å stoppe nynner på en AV-mottaker

June 28

Bruke en lyd/video-mottaker er en utmerket måte å maksimere din opplevelse med hjemmeunderholdning. En AV-mottaker tar lyd fra TVEN via en audiokabel og utganger den gjennom stereohøyttalere, tilbyr overlegen lydkvalitet enn når bare med TV-apparatets. Du kan til tider oppleve uregelmessige lydfordreining ved AV-mottakeren; Dette er vanligvis en enkel sak som kan ofte løses ved hjelp av noen enkle feilsøking.

Instruksjoner

• Sjekk høyttaler ledningen tilkoblinger på baksiden av AV-mottakere. Høyttalerledningen som har kommet løs, skitten eller skadet hele kan ofte føre til summing eller andre lydfordreining. Sjekk høyttalerkablene for noen av de ovennevnte og erstatte dem hvis de har blitt uopprettelig ødelagt.

• Koble audio tilkobling kablene som fester enheten du prøver å se til AV-mottakeren og kontrollere om noen bøye eller skade. Hvis du bruker RCA-kabler til å koble en DVD-spiller til AV-mottakeren, for eksempel koble den røde og hvite kablene og plugin dem tilbake i tett. Sjekk lydsignalet for noen forbedring.

• Erstatte lydtilkobling kablene som fester enheten til AV-mottakeren hvis koble og replugging ledningene oppklarte ikke opp den summende. Hvis det ikke er flere nynner med det nye settet av kabler, bare fortsette å bruke de kablene i stedet for det opprinnelige settet.

• Skanne andre innganger på AV-mottakeren å bestemme omfanget av problemet. Dette gjøres vanligvis inngangsvalg kontrollen, vanligvis kalt "input", "kilde" eller "input select" – enten mottakeren selv eller mottakeren er ekstern. Trykk flere ganger på og lytte til lyden fra alle andre enheter du har koblet til AV-mottakeren. Hvis det bare nynner på en inngang og erstatte lydtilkobling kablene ikke gjorde noe for å fjerne det, selve enheten kan være årsaken til problemet og må du feilsøke enheten individuelt. Hvis du hører summende på alle innganger og erstatte høyttalerledningen ikke løser problemet, må trolig AV-mottakeren skal betjenes.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com