Olympus E 510 Tips

April 5

Olympus E-510 er en enkelt-linsen refleks digital kameraet designet for profesjonelle og amatører av avanserte ferdigheter. Hotellet har 10 megapiksler bildeoppløsning, en 2,5 tommers LCD-skjerm, to minnekortspor og innebygde blitsen. E-510 er også utstyrt med spesialfunksjoner, for eksempel forhåndsinnstilt scene måter, støyreduksjon og bildestabilisering, som kan forbedre din opplevelse når du bruker kameraet.

Scene måter

Olympus E-510 er utstyrt med 18 forhåndsinnstilte "scene modus" utviklet for bruk med visse fag, komposisjoner og lightings. De er enkelt konfigurere kameraet uten å justere innstillinger; men disse forhåndsinnstilte moduser kommer "som-er," og du kan ikke endre dem hvis ønskelig. For å adgang alternativene scene modus, slå modusbryteren (plassert på toppen av kameraet) til "SCENE." Bruk piltastene å velge (en kort beskrivelse av hver valgt scene modus vises på LCD-displayet) og trykk på "OK"-knappen for å bekrefte valget.

Støyreduksjon

Når du tar et bilde av et emne i dårlig lys (om natten, for eksempel), kameraet må ha en lenger eksponeringstid for å fange opp mer lys. En konsekvens av disse han er tilstedeværelsen av "støy" i bildet, som kan gi bildet et kornete utseende. E-510 prøver automatisk å kompensere for dette ved å bruke en innebygd støy reduksjon. Men når denne funksjonen aktiverer, dobler det effektivt tiden det tar å ta et bilde.

Du kan deaktivere støyreduksjon ved første trykk på "MENU"-knappen (plassert til venstre for LCD-skjermen), og deretter velge ikonet for et kamera som er merket med en "1" velge alternativet "Støy REDUCT." Alternativt velge alternativet "STØYFILTER" justere mengden behandling kameraet gjelder et bilde.

Bildestabilisering

Hvis du bruker høy forstørrelsen og har ingen stativ tilgjengelig, kan du aktivere E-510 image stabilization funksjonen for å minimere kameraet jitter. Finne den "er"knapp nær øvre høyre hjørne av LCD-skjerm; Trykk den og bruke på dreiejusteringen på toppen av kameraet til å velge en stabilisering innstilling (den valgte innstillingen vises i nedre høyre hjørne av LCD-skjermen). Den "er 1" innstillingen er for generell bruk. "Er 2" er for bruk når panorering kameraet horisontalt (bakgrunnen vises uklare mens forgrunnen fortsatt skarp); Velg "OFF" deaktivere bildestabilisering når du er ferdig.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com