Hva telefoner kan Flashed Straight Talk?

August 12

Hva telefoner kan Flashed Straight Talk?

Straight Talk er et USA-basert datterselskap av TracFone trådløs, som tilbyr pay-as-you-go trådløse mobiltelefon service som appellerer til kunder fordi det er ingen aldersgrenser, kreditt sjekker, kontrakter eller aktivisering avgifter. For å tiltrekke seg kunder fra andre mobilnettet tilbydere, gjør Straight Talk det enkelt å bytte gjeldende cellphone tall fra andre leverandører.

Porting flere

Når du registrerer deg med Straight Talk, har kundene muligheten til å bytte eller "porting" deres telefonnummeret fra en annen mobiltelefonleverandøren til en Straight Talk-telefon. For å gjøre dette, må det cellular antallet knyttes til en aktiv konto med en annen leverandør, og kundene må deres kontonummer, passord eller PIN og kontaktinformasjon som registreres den med den forrige leverandøren. Straight Talk kundene har også velge et nytt telefonnummer når du registrerer deg.

Typer telefoner

Telefonene kjøpes fra Straight Talk er: Samsung T340G, Samsung T404G, Motorola 418G, LG900G, LG231C, Samsung R335C, Samsung T255G, LG420G, Nokia E71, Nokia 6790, LG620G, Samsung T401G, Samsung R355C, Samsung R810C, Samsung R451C, LG290C, LG220C, LG100C, LG200, Motorola W385 og Motorazr V3a.

Funksjoner

De største fordelene med å bruke et forhåndsbetalt trådløse tjenester som Straight Talk er at kundene ikke trenger å sende til en kreditt kontroller for å kvalifisere og trenger ikke å registrere en lang kontrakt. Forpliktelse med Straight Talk er minimal, planer tilbys i mengder på så lite som 30 dager. Kunder kan konfigurere kontoen slik at den automatisk påfyll etter 30 dager, eller de kan kjøpe flere minutter eller planer skal webområdet Straight Talk, ringer servicelinjen Straight Talk eller kjøper minutter på et kort fra en Wal-Mart-butikken.

Tilgjengelighet

Straight Talk telefoner kan kjøpes på Wal-Mart eller fra webområdet Straight Talk. Begrensning av Straight Talk mobiltelefoner er at de ikke har internasjonal ringe, slik at brukere kan bare ringe og motta samtaler i continental US


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com