Jetta Turbo problemer

October 21

Jetta Turbo problemer

Men i produksjon siden 1979, blitt golfens storebror Jetta nylig velsignet med en Turbo. Vanligvis pålitelig, denne maskinen har sett mer enn 800 hk på en lager blokk, og mer enn 400 med lager innvendige. Men selv Achilles hadde hans hæl, og VW'S Turbo rart har sin del av problemer. De fleste av dette denne bilen feil ligger i kabinettet, og er ganske enkelt (hvis ikke billig) adressert.

Sjekk lyset

En vedvarende problem på nyere biler er et mysterium klikke, særlig ved oppstart. Om vanligvis ikke alvorlig nok å legge merke til kjøring, er dette tilfeldig motor klikke nok å opprørt datamaskinen og utløse et "Sjekk denne" lys. Dette problemet er endemisk nok til Jetta Turbo som man kanskje kunne tro det ville bli diagnostisert av 2009, men årsaken er fortsatt et mysterium. VW sier at (mer enn sannsynlig) på grunn av en over-sensitive bank sensor, da det er ingen faktiske klikke. Noen innen sjangeren er kjent for å stoppe tilfeldig. Den generelle konsensus er en defekt Air sensoren, men dårlig spoler påvist fra tid til annen.

Manifold-kontrolleren

En av få faktiske feil oppleves av Jetta eiere er i kontrollen inntak manifold runner. IMRC er en stepper-motor og datamaskin som kobler til en rekke ventiler på en vanlig aksel. Disse ventilene er satt til å åpne når bilen når en viss RPM, og la motoren til å puste inn gjennom kortere inntak løpere for større toppklasse makt. IMRC er kjent for å gå dårlig på innen sjangeren, og kan være dyrt å fikse, men frykt ikke: kobler den helt og ledningsnett åpne ventiler med en stykke wire vil løse problemet, men dette kan føre til en svak negativ low-end dreiemoment.

Tidlig brems slitasje

En av de hyppigst rapporterte problemene med Turbo Jettas bli kan en dag et spørsmål om tilbakekalling. VW kaster med vilje Jettas bremseskiver tynn å spare vekt, som er flott for ytelse, men dårlig for lang levetid. Bremseskiver finner rutinemessig fire-sifret temperaturer, og tynne VW enhetene er bare ikke i stand til å absorbere og dissipating det før fordreining. VW rotorer varer vanligvis ikke mer enn 50 000 miles, og det er etter maskinering dem tilbake til toleranse to ganger.

Brems løsning

Det er noen tilfeller der ettermarkedet må kalles bare for å ta en teknisk feil fra en produsent, men dette er en slik anledning. Når det gjelder tid til å erstatte din rotorer, kan du vurdere å oppgradere til tykkere ettermarkedet slotted rotorer å bedre spre varmen. Brembo og Rotora er populære valg på $106, EDC spor rotorer er faktisk litt billigere enn lager erstatninger.

Hanskerommet problemer

1999 til 2002 innen sjangeren er kjent å ha feil plast hanskerommet holderne. For de tilbøyelig til å se, er det ikke vanskelig å finne en ellers uberørte 2001 Jetta med hanskerommet døren gjesping åpen. Dessverre kan være dette en vanskelig og dyrt løsning, siden det krever demontering ganske mye dashbordet. Vurder å bruke noen dobbeltsidig tape for å lukke døren, og begynne å bruke døren lommer for oppbevaring.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com