Spill for Palm Pilot 5

June 10

Palm Pilots kjøre på webOS operativsystemet, en oppgradering fra Palms tidligere PalmOS operativsystem. Om operativsystemet webOS ikke har så mange programmer som iPhone eller smarttelefoner som kjører på Android operativsystem, kan du fremdeles finne mange spill tilgjengelig for nedlasting til din Palm Pilot.

Bejeweled

PopCap Games' populære og perle-fargeavstemming spillet er tilgjengelig for Palm Pilot's webOS systemet. Bytte posisjonene til perler å lage matchende sett av tre eller mer for å fjerne dem fra brettet og rack opp poeng. Det finnes to spillmoduser: "Normal"-modus er en mer uformell opplevelse som lar deg ta tid å finne treff, mens "Time Trial" pits deg mot en stadig drenering meter du har stadig fylle ved å gjøre kamper.

Vampyrer

Mobile spillutvikler Handcase tilbyr flere spill som kjører på Palm operativsystemer. Fra mars 2011 oppført GameSpot Handcase strategispillet "Vampires" som det mest populære webOS spillet. Det sender du ut grupper av vampyrer å oppsøke skjulte mennesker og gjøre dem til mer vampyrer. Spille ligner det klassiske dataspillet "Minesveiper," Hvis du bare har et begrenset antall vampyrer og nylig slått vampyrer kan også bite noen andre nærliggende mennesker.

Word ess

"Ordet Ace" blander kjent spiller en hånd av Texas Hold 'Em med word-laging ferdigheter til "Scrabble" eller "Boggle." Spillerne får to kort akkurat som i et Hold 'Em, unntatt kortene inneholder bokstavene snarere enn tall. Spillere så satse, høyne, ringe og bløffe som de ville i kortspill som de prøver å danne et high-scoring ord med bokstavene i hånden i kombinasjon med samfunnet bokstavene som alle bruker. Spille mot motstandere eller online mot andre spillere.

Armada

En annen Handcase tilbyr, "Armada" vil være kjent for alle som har spilt det klassiske spille «slagskipet." De to spillene er nesten identiske i konseptet, men i "Armada" du åpenbart ikke vil rope ut skipet posisjoner. I stedet Tapp ulike ruter på et rutenett å gjette hvor datamaskinen har plassert fem skip. Datamaskinen vil også prøve å gjette der du har plassert dine skip. Målet er å treffe alle felt med skipet å synke hele fienden armada.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com