Sony LCD HDTV vs Samsung LCD HDTV

March 2

Samsung og Sony er to av verdens ledende LCD HDTV produksjon selskaper. Nyskapende teknologi, elegant design og funksjonalitet er synonymt med disse hardtslående konkurrenter. Deres modeller spenner fra rimelige til top-of-the-line.

Sony

Sony er et kjent navn gjort berømt av innovasjoner som Walkman og Playstation. 2009 Bravia LCD-TV leve opp til Sonys rykte for kvalitet og inkludere 120 Hz Motion flyt-teknologi i V modeller. Teknologi jevner ut over flimmer og motion blur vanlige LCD-skjermer.

Sony modeller

S-serien er nybegynnermodellen fra Sony. Det tilbyr en 25,000:1 kontrastforhold og 1080 p oppløsning til en rimelig pris.

Sony V kommer i to stiler, KDL-V5100 og KDL-VE5. Miljøvennlig VE5 omfatter energisparing bakgrunnsbelysning og Strømalternativer.

Z-serien er en slim-lined, ansiktstrekk rik TV med utmerket bildekvalitet. Denne TVen inneholder Sonys 240 Hz Motion flyt-teknologi for å jevne ut flimmer og Bevegelsesuskarphet.

High-end XBR serien har et rykte for fremragende egenskaper og bildekvalitet. XBR-9 er intet unntak. Med en avansert Bravia Engine 3 for nær perfekt farge prosessering og 240 Hz Motion flyt, XBR-9 er en solid hakke for LCD shoppere.

Samsung

Samsung har lagt ned stridshansken med innovative teknologier og produkter. 2009 LCD katalogen er intet unntak. Som Sony, denne produsenten tilbyr 120 Hz Auto Motion Plus - Samsungs versjon av utjevning teknologi - i sin andre rimeligste linje av TV.

Samsung modeller

Samsung serie 530 er for merkevare-samvittighet budsjett-shopper. Det er lastet med Bildealternativer ekstrautstyr og en fin prislapp.

Serien 650 LCD-TVer fra Samsung tilbyr avanserte funksjoner med gode priser. Med en utrolig bilde er disse TV et kompromiss mellom kostnader og kvalitet.

Serien 750 TVer fra Samsung er deres high-end CCFL bakgrunnsbelyst fjernsyn med forbedret farge behandling, ekstra innhold, 240 Hz Auto Motion Plus og en stilig bezel.

Samsungs edge-LED LED-TV tilbyr utvidet kontrast, jevn bevegelse med 120Hz Auto Motion Plus og miljøvennlig strømforbruk. Det er også den tynneste TV på markedet. Bare 1.2 inches tykk, Samsung UNB7000 har fantastisk bildekvalitet og ser flott ut.

Konklusjon

Noen egenskaper beskikket Samsung og Sony TV. De fleste av 2009 Samsung LCD-TV har en blank skjerm er ferdig. Mens dette hjelper med å gjøre bildet "pop" ut, er det distraherende i et godt opplyst rom på grunn av sin speilblanke glans. LED-bakbelyst LCD av Samsung er tynne, som er flott for veggmontering. Alle sine TVer har en swiveling base.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com