Hvordan legge til en signatur i en PDF-fil

February 26

Hvordan legge til en signatur i en PDF-fil

Fra et juridisk perspektiv bekrefter signaturen et dokument, binder du til innholdet. De samme lovene som gjelder konvensjonelle signaturer gjelder digitale signaturer. Med utstrakt bruk av e-post og elektroniske filer er sjansene du vil måtte legge til den digitale signaturen i et dokument, for eksempel en PDF-fil, på et tidspunkt. Du kan legge til signaturen i PDF-filer elektronisk uten å fysisk signere dokumentet.

Instruksjoner

1 Åpne Adobe Reader-programmet på datamaskinen. Gå til "Filer" og klikk på "åpne dokumenter.

2 Bla til filen som krever din signatur. Åpne dokumentet.

3 Klikk på "Verktøy" i den øverste venstre delen av Adobe Reader. Velg "Skjemaer" på listen over verktøy. En annen liste vises. Den nye listen, Velg «Digital signatur verktøyet.» Når du klikker på den, vil du se at musepekeren er blitt et kors tegn.

4 Velg korset tegn på musepekeren området på dokumentet der du vil at signaturen skal være. Venstre-klikk og dra for å lage et rektangel hvor signaturen vil vises. Når du slipper museknappen, vises kategorien generelle egenskaper for Digital signatur verktøyet. Standardnavnet på signaturfeltet du opprettet er "Signatur 1." Du kan endre dette ved søk etter "Navn" og skrive inn det nye navnet du vil. Du kan også klikke på "Låst", som ligger på den nederste høyre delen av rektanglet for signaturen. Hvis du aktiverer dette, låses verktøyet signatur automatisk selv når du har registrert slik at den ikke kan endres.

5 Klikk "OK" når du har gjort alle endringene som du ønsker.

6 Hold markøren over "Signatur Tool" og klikk på den. Du vil se en ny melding vises. Meldingen vil vise deg trinnvise instruksjoner om hvordan å legge til signaturen. Følg instruksjonene og vente på signaturen godkjennes. Du vil se en grønn sjekk logger på øvre venstre side av spørsmål når signaturen valideres.

7 Lagre filen. Det vil automatisk konverteres til en PDF-fil.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com