Hvordan du vurdere virkningen av CCTV

December 10

Hvordan du vurdere virkningen av CCTV

Ofte kameraet overvåking gir folk en følelse av sikkerhet, og antagelig avskrekker kriminelle fra å begå forbrytelser. Men må andre faktorer vurderes når du vurderer effektiviteten av CCTV overvåking, som hvor kriminalitet er rapportert, hva slags forbrytelser oppstår spesielt områder og hvor kriminalitet går når kameraene er installert. Å bringe sammen disse faktorene kan du forstå den faktiske effekten av video overvåking i virkelige verden forhold.

Instruksjoner

• Sammenligne kriminalitet før og etter installasjon av et VCA-system. En grunnleggende statistisk analyse av kriminelle rapporter i et bestemt område kan gi foreløpig informasjon om hvordan kriminalitet påvirkes av plasseringen av CCTV kameraer i dette området. Dette kan gi en grunnleggende oversikt over hvordan kriminalitet situasjonen har tendert over en bestemt periode, med og uten kameraer.

• Sammenligne kriminalitet i omkringliggende områdene til priser for området under CCTV overvåking. En faktor som kompliserer kriminalitet statistikk analyse er hvordan kriminalitet flyttes fra ett område til et annet. Hvis et område begynner CCTV overvåking, kan kriminell aktivitet bare flytte fra området til en annen. I dette tilfellet var avskrekking bare lykkes i et bestemt område, og ikke på en større skala.

• Vurdere muligheten for økt kriminalitet. Satsene for noen forbrytelser, for eksempel butikktyveri eller ran, kan øke. Dette er fordi kriminalitet statistikk basert på rapporterte kriminalitet. Med innføringen av CCTV kameraer, rapporterte kriminalitet kan øke dermed presentere et bilde av økt kriminalitet når i virkeligheten, bare rapporterte kriminalitet har økt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com