Hvordan endre vannpumpen på en 350 Chevy

September 1

Selv om vannpumpen spiller en viktig rolle i motoren skivene system, Hovedformålet med 350's vannpumpen er å trekke frostvæske fra i radiatoren, distribuere som frostvæske gjennom motoren, så rute frostvæske tilbake til radiator skal kjøles. 350's vannpumpe er en ganske enkel design, bestående av en rotor og en forsegling. Når det forsegle pauser, lekkasjer frostvæske av forsiden av vannpumpen. Dessverre 350's vannpumpen ikke kan repareres, men erstatte vannpumpen er ganske enkel.

Instruksjoner

• Drain frostvæske fra innen overføring ved å vri avløp bolten nederst på radiatoren med en tang eller med en skiftenøkkel. Sett bunnpluggen tilbake i radiatoren etter frostvæske er ferdig drenering.

• Løsne Dynamo og servostyring pumpen for å fjerne beltet fra vann pumpe skivene. Begge dynamoen og eventuelt servostyringspumpe fest til sidene av motoren med to monteringsbrakettene. Toppen og bunnen av hver tilbehøret er en enkel bolt, som holder tilbehøret til sin parentes. Løsne disse boltene med en skiftenøkkel, lavere tilbehøret mot motoren fjerne spenningen på stasjonen beltet, deretter løft beltet av skivene på vannpumpe.

• Fjerne viftebladene og skivene fra forsiden av vannpumpen. Fire viftebladene er enkeltenhet festet til spissen av vannpumpe med fire skruene. Fjern skruene med en skiftenøkkel, så trekke fan blad samlingen av vannpumpen. Løft skivene av forsiden av vannpumpen.

• Koble lavere radiator slangen fra passasjerens side av vannpumpen. Slangen er festet til pumpen med en enkel klemme. Skrur du skruen på klemmen i retning mot klokken med en skrutrekker til å løsne det, deretter trekk slangen av vannpumpen.

• Fjern de fire skruene som holder vannpumpen til motoren og dra pumpen fra motoren til å fjerne den. Skrell to pakninger på baksiden av vannpumpen av pumpen.

• Bruke pakning sealer på hver side av begge vann pumpen erstatning pakninger, og plasser pakninger mot pumpen. Trykk pumpen på plass mot motoren, og Installer og stram hver av pumpens fire beholde skruene med en skiftenøkkel.

• Skyv de nedre radiator slangen på vannpumpen og Skru slangen klemmen for å sikre slangen på plass. Plasser blad kortviftehuset onto drikkepengene av pumpen, og Installer og stram hver samlingens fire beholde bolter med en skiftenøkkel.

• Plassere pumpens skivene på forsiden av vannpumpen, deretter plassere både Dynamo og servostyring pumpe belter inn i sporene av skivene. Trekke dynamoen fra motoren til å stramme beltet, så stramme begge dynamoens beholde bolter med en skiftenøkkel. Stram servostyringspumpe belte på samme måte.

• Vent minst tre timer for sealer pakninger tørke, så fylle radiatoren med frostvæske å fullføre erstatningen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com