Hvordan sette en satsvis prosess i Adobe Fireworks

October 23

Hvis du angir en satsvis prosess i Adobe Fireworks CS3, kan du bruke kommandoene på flere forskjellige filer samtidig. Dette er en tidsbesparende som kan brukes til å endre filer og deretter lagre dem automatisk. Lese trinnene nedenfor for å finne ut hvordan du kan angi en satsvis prosess i Adobe Fireworks.

Instruksjoner

1 Start Adobe Fireworks CS3, velge "Fil"-menyen og klikk på "Batch Process" åpne dialogboksen "Gruppe".

2 Bruk listen "Søk i-rullegardinlisten øverst i dialogboksen"Gruppe"for å finne den første filen du satsvis prosess. Velg filen i dialogboksen og klikk "Legg til" knappen nær nederst til høyre i dialogboksen.

3 Fortsett å velge filene du vil legge til den satsvise prosessen, klikke "Legg til" etter å ha valgt hver. Klikk "Neste"-knappen når du er ferdig med å legge alle filene du vil skal inkluderes. Dialogboksen "Batch Process" vil åpne.

4 Velg en som skal brukes på alle filene på den satsvise prosessen fra listen "Bad alternativer". Klikk på "Legg til" knappen for å legge det til listen "Inkluder i batch". Tilleggsinnstillinger for kommandoen kan vises nederst i dialogboksen. Angi andre alternativer, og legger til flere kommandoer.

5 Klikk "Neste" for å flytte til neste trinn i gruppebehandlingen.

6 Velg et alternativ for "Batch output" og velg hvis du vil lage en sikkerhetskopi for de nye filene.

7 Bruk "Batch"-knappen nederst i dialogboksen "Batch Process" begynne batching filene. Klikk på "OK"-knappen når den er ferdig. Filene i den satsvise prosessen har blitt redigert og lagret i plasseringen du angav.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com