Hvordan du bytter til Foxit Reader fra Adobe Reader

July 19

Adobe Reader er trolig den mest brukte PDF reader. Imidlertid finnes alternativer til Adobe. En av disse er Foxit Reader. Selv om det ikke kanskje har den samme omfattende støtten for ulike PDF-funksjoner som Adobe Reader, den tar opp færre systemressurser og krever mindre plass på harddisken. Hvis du allerede har Adobe Reader installert på datamaskinen, er det sannsynlig å være den standard PDF-leseren. For å bytte til Foxit Reader, laste ned og installere programmet, og angi det som standard PDF-leser på systemet.

Instruksjoner

1 Naviger til nedlastingssiden Foxit Reader. Velg knappen "Last ned Foxit Reader - gratis". Lagre installasjonsfilen på harddisken.

2 Klikk "Start"-menyen. Klikk "Datamaskin" og gå til mappen der du lagret det Foxit Reader installert. Dobbeltklikk installert å starte den.

3 Klikk "Neste", Merk av for å godta lisensavtalen og klikk "Neste". Klikk "Jeg godtar" installere Foxit's Ask.com addons eller "Nedgang" Hvis du ikke vil bruke disse filtypene. Klikk "Standard" og deretter "Neste".

4 Klikk "Installer". Kontroller at boksen nærmest "Gjør det standard PDF-leser" er sjekket, deretter "Neste" for å fullføre installasjonen og bytte til Foxit fra Adobe Reader.

Tips og advarsler

  • Hvis Adobe Reader beslutter å gjøre selv den standard PDF-leseren igjen, endre standardprogrammet som PDF til Foxit i delen "Retten planer" i Kontrollpanel.
  • Akseptere Ask.com addons vil gjøre dette nettstedet hjemmesiden din nettleser.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com