Hvordan å bygge en båt hengeraksel

October 30

Hvordan å bygge en båt hengeraksel

Båthengere kan du transportere båter til vår favoritt vannet og gi deg et enkelt system som kan starte og hente båten. En av de viktigste delene av en båt-trailer er akselen. Aksel gir montering i traileren dekk og støtter hele vekten av tilhengeren og båt. Rutinemessig ombygging av akselen vil bidra til å holde din tilhenger fritt flytte nedover veien og inn i din favoritt vannmasse.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer å sikre dekk og rim aksel huben som bruker en lug skiftenøkkel. Jack opp tilhengeren høy nok til å tillate dekket fri rotering og så fjerne det lug vanskelige problemer helt. Fjern dekket og felgen fra tilhengeren. Lirke av fett hetten på slutten av akselen huben med en skrutrekker. Noen trailer huber har også bærer beskyttere. Fjern disse også ved å trykke dem av med en hammer.

• Fjerne cotter pin ligger på slutten av akselen bøye det rett og trekke det ut av akselen med tang eller en skrutrekker. Undersøke slottet mutteren på slutten av akselen. Hvis mutteren har en "bur" rundt, lirke buret av Tang eller et skrujern. Fjern mutteren og fjerne alle skive som kan være mellom mutter og peiling.

• Fjerne huben ved å skyve det av akselen. Dette krever trykke forsiktig huben med en hammer for å skyve den bort. Hvis huben forblir frosset til akslingen, må kanskje mer kraft for å fjerne den. Fjerne ytre lageret fra huben. Det bør skyve ut av huben fritt. Hvis lageret er frosset, vil det måtte bli slått ut fra baksiden av huben som bruker en hammer og meisel.

• Fjern indre fett segl og indre bærer fra huben. Dette vil sannsynligvis måtte bli slått ut fra yttersiden av huben som bruker en hammer og meisel. En dowel stang som passer gjennom midten av huben kan også brukes i stedet for en meisel.

• Kontroller lagrene ved å tørke dem og sjekke tilstanden for hakk, sprekker eller skadet ruller. Hvis feilen finnes, Erstatt lageret. Rengjør lagrene bruker en kraftig avfettingsmiddel og la dem tørke. Undersøk fett segl og kontrollere gummilisten ikke er tørr eller råtnet. Erstatte segl hvis skadet eller slitt.

• Undersøke lageret løp i huben. Hvis kutt, huljern eller hvis løpene er misfarget, fjerner løp ved å trykke dem ut med en hammer og meisel og erstatte dem. Rengjør den indre delen av huben som bruker kraftig avfettingsmiddel. Husk å fjerne overflødig fett eller buildup. Undersøke aksel spindelen for skade. Hvis feilen finnes, Erstatt akselen. Rengjør spindelen bruker kraftig avfettingsmiddel.

• Bruke friske fett på innsiden av hub inkludert rundt peiling løpene. Grease aksel og lagrene fylle hver plass på lageret med fett. Sett inn den indre bærer tilbake til huben og installere fett forseglingen ved å tappe det på plass. Skyv huben tilbake på spindelen og installere den ytre lageret ved å skyve det i mens du flytter huben og tilbake til lageret sitter i løpet.

• Installere vaskemaskinen (hvis utstyrt) og installere slottet mutteren. Mutteren skal strammes til tettsittende, men bør ikke stramt nok til å hindre at huben spinning. Installere slottet mutter buret (hvis utstyrt) og trykk cotter pin tilbake på plass gjennom akselen. Bøye en etappe av pin å sikre det på plass. Installere støv cap (eller lageret protector) ved å tappe det tilbake på plass. Installere dekket og felgen og stram alle lug vanskelige problemer. Lavere tilhengeren av jack og Kontroller alle lug vanskelige problemer er stramt.

Tips og advarsler

  • Alltid bygge både huber på tilhengeren.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com