Min Toyota Avalon starter ikke

April 1

Toyota Avalon er en sedan-stil bil. Toyota markedsfører disse bilene som luksus-klassen familie sedan. Hvis du har en Avalon som ikke starter, er det flere måter å feilsøke problemet og komme tilbake på veien. Før du ringer en butikk eller slep lastebil, gjennom denne sjekklisten og se hvis som ikke tar vare på problemet.

Instruksjoner

• Slå tenningen på og lytte til en klikkelyd støy som repeterende, omtrent som et maskingevær. Hvis det finnes, slå på radioen, lys eller andre elektriske systemer for å se om det er en kostnad i batteriet. Hvis lampene eller radio ikke kommer, batteriet er død og må lades.

• Åpne panseret av Avalon, og har en parkeringsplass foran den. Åpne som bilen panseret og fest en svart Jumperkabel til svart terminalen på kjører automatisk. Knytte en rød kabel til rød batteriet terminal på kjører bilen. Deretter utvide ledningene og knytte svarte ledningen til den svarte terminalen på Avalons batteri og røde kabelen til den røde terminalen på Avalons batteri. Start Avalon og la batterikapasiteten.

• Åpne gasstanken og skru lokket hvis du har lys men ingen tenning. Dette er sannsynligvis forårsaket av mangel på gass. Sjekk bensinmåler hva gass nivået er. Hell to til tre gallon fra en drivstoff kan i gasstanken Avalon. Sette Tanklokket gass igjen og slå tenningen.

• Grip automatisk gear shifter og kontroller at det er i Park. Hvis ikke, presse gear shifter i Park og slå på tenningen. Avalon starter ikke hvis utstyret er i parken.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com