Får en bil mer kraft med åpen topp?

November 12

Diskusjon om hvorvidt overskrifter vil gjøre mer kraft når åpnes er en påvirket av mange faktorer. Jo bedre en motor puster, jo mer strøm som det gjør i topp dreiemoment området eller hestekrefter. Men det er alltid en kompromisset i den ene enden av skalaen eller det andre. For å sette dette i skikkelig perspektiv, først forstå konvolutten som motoren opererer.

Volum

Jo høyere volumet av drivstoff og luft motoren er i stand til brenning og utviste mer makt vil produsere. Dette krever en kompatibilitet mange komponentene arbeider sammen, alle utfyller hverandre. Dette gir troverdighet til setningen "større er ikke nødvendigvis bedre."

Grunnleggende

Størrelsen på gass kropp, inntaket manifold, ventiler, kamaksel heis og varighet, ventil overlappingsmengden, topplokk kammer størrelse, eksos porten høyde i forhold til ventilen sete, eksos porten volum og flow rate, samt åtseldyr rørene eller overskrifter må være tatt i betraktning. Endringer over lager og graden av slike endringer påvirker en økning i eksos flyt.

Alle de ovennevnte faktorene må tas hensyn til nøyaktig vurdere ytelsesøkning. En typisk 350 ci motor har en eksos hastigheten av 250 til 260 kubikkfot per andre, eller CFS, ved høye turtall. Når volumet er bestemt, kan størrelsen på de primære rørene justeres for å imøtekomme det økte volumet.

Primær Tubes

Den hurtige evakueringen av avgasser er ikke den eneste hensynet å bestemme størrelsen på hodet rør. Med ventil overlapping, er et vakuum ønsket i primære rørene produsert av rømmer gassene. Dette vakuum hjelper evakuere forbrenningskammeret raskere mens suger i mer drivstoff fra inntak ventilen. Primær tubes bør være tilstrekkelig diameter å imøtekomme nå etablert infusjonshastigheten, samtidig opprettholde riktig mengde vakuum for rask evakuering.

Den diameter og lengde på primære rør bestemmer flyt. Lang primær tubes føre høyt dreiemoment på lavere turtall, men har en negativ effekt på hestekrefter ved høye turtall. Motoren vil gi god innledende akselerasjon men faller på face ved høye turtall. Derimot vil kort primær tubes øke maksimalt dreiemoment til en høyere rpm men øke hestekrefter ved høye turtall. Dette resulterer i tregere første akselerasjon men høyere hestekrefter ved høye turtall. Det kan er alltid en hestekreftene men være juggled rundt og minimert med riktig beregninger. Av to er kortere rørene mer ønskelig, fordi en god stall converter vil negere noen av tapt dreiemoment ved lave turtall ved at motoren å rev til en høyere første lanseringen rpm som er nærmere toppen dreiemoment.

Samler lengde

Maskinen kjører over maksimalt dreiemoment i høyere rpm oppnå ikke noen fordel fra samler lengde eller eksos system i alle tidligere overskriftene. Men nytte motorer ved lavere turtall under fjellpigg dreiemoment området ved å endre maksimalt dreiemoment til en lavere turtall via hodet utvidelser eller en eksos system optimalisert for dette området.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com