SimCity iPhone bedrager

June 9

SimCity iPhone bedrager

Electronic Arts utgitt SimCity for iPhone og iTouch i 2008. SimCity, en forenklet versjon av Maxis spillet utgitt for hjemme-datamaskiner, lar spillerne lage sine egne blomstrende metropol, håndtere alt fra veiarbeid å landskapsarbeid. For de som finner spillet litt vanskelig, produsert EA spillet med en bedrager-oppføring grensesnitt.

Gratis bygging

Hvis du har problemer med å skaffe penger til å utvide din by, riste din iPhone eller iTouch til bedrager grensesnittet. Skriv inn "jeg er svak" i tekstboksen for å konstruere alle bygningene uten kostnad.

Alle ekstra belønninger

Noen av gevinstene i dette spillet er vanskelig å få tak. Hvis du ønsker å få hendene på dem uten arbeid, riste din iPhone eller iTouch til bedrager grensesnittet. Skriv inn "betaler hyllest til kongen" i tekstboksen for å motta alle premier kjapt.

Oppgradert søppelrydding

For å få tilgang til gjenvinningsanlegg og energi-opprette forbrenningsanlegg, riste din iPhone eller iTouch til bedrager grensesnittet. Type "søppel inn, søppel ut" inn i tekstboksen, og disse energisparende strukturer blir din.

Avansert Industries

Hvis du ikke har lyst til å tjene på høyere nivå næringer gjennom hardt arbeid, riste din iPhone eller iTouch til bedrager grensesnittet. Skriv inn "nerdz regelen" i tekstboksen for å omgå de mer primitiv industriene for mer høyteknologiske versjoner.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com