Hvordan å finne informasjon om 1991 BMW 318IS

September 18

Hvordan å finne informasjon om 1991 BMW 318IS

I 1991 BMW 3-serie har en hengiven etter--en kadre av førere som har lagt godt i seks tall verd av miles på sine biler. Hvis du er en aficionado av denne serien, spesielt 318is, så det er mange ulike kilder til informasjon som vil hjelpe deg plukke bestemte biler å kjøpe, eller finne deler for din ' 91 Beamer.

Instruksjoner

• Besøk forum nettsteder på Internett. En av disse er M42 klubben, som regninger seg som "hjem BMW E30/E36 318i /" og tilbyr innsikt fra en grunnleggende kjøpers guide til teknisk referanse og gjør det selv-reparasjon innlegg. Diskusjonsemner inkluderer elektriske systemer, kropp, interiør, motor og drivlinje, suspensjon og bytteavtaler, Turbo og buildups. Du vil også se et forum hvor du kan kjøpe og selge din 1991 318is hvis du ønsker. Et annet delt område er en side på Flickr.com på fokusere på delte bilder av 1991 318is.

• Sjekk ut tredjeparts gjennom nettstedene for å finne ut modellen spesifikasjoner og bestemte tilbakemeldinger om merke og modell. Edmunds.com er en internettside som tilbyr informasjon om spesielle funksjoner og et sammendrag av driver-vurderinger - selv med forslag til forbedringer. Kelley's Blue Book og CarSurvey.org er to andre kjente review nettsteder.

• Gå til regjeringen nettsteder for å finne informasjon som drivstoff økonomien og utslipp ytelsen til 1991 BMW 318is. FuelEconomy.gov er en slik nettside, gir deg informasjon om bilens bidrag til klimagasser, forventet kjørelengde, kjører kostnad, og andre elementer knyttet til drivstoff ytelse. Per November 2010, kan du forvente å betale $3.36 å kjøre din Beamer 25 miles, forutsatt en gasspris på $2.82 per gallon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com