Hvordan registrere et SIM-kort for Cingular mobiltelefoner

September 28

Cingular pay-as-you-go mobiltelefoner har vært re-merkede på & T GoPhones. Det finnes to typer av GoPhone--forskuddsbetaling en gang i måneden og forskuddsbetaling når som helst. Du må aktivere telefonen når du plukker opp en av disse telefoner i en butikk. Dette kan gjøres ved å registrere SIM-kortet med AT & T på sin hjemmeside.

Instruksjoner

• Ser for SIM kortnummeret. Det finnes i kredittkortstørrelse plastkort som kom i boksen. Det har en liten punch-out kort i midten, som er SIM-kortet. SIM kortnummeret skrives under strekkoden og starter med tall "89" (se referanser).

• Se i boksen hvis du har allerede slått ut SIM-kortet på telefonen og har kastet det ytre kortet. SIM er-kortet på utsiden. Det er en hvit etikett med strekkoder. Det følger tegnene "ICCID."

• Se på SIM-kortet selv hvis du ikke har det ytre kortet eller boksen. Slå av telefonen og ta batteridekselet av. Ta ut batteriet og ser for SIM-kortet. Den er liten og rektangulære har en fillete hjørne.

• Angi SIM kortnummeret når bedt om å gjøre dette på nettsiden, begynner med tallene 89. Følg ledetekstene for å velge type forskuddsbetaling plan og registrere kortet.

Tips og advarsler

  • Hvis du har mistet SIM-kortet og SIM kortnummer, men telefonen, trenger du et nytt SIM-kort å aktivere telefonen. Store områder kan bli funnet på AT & T-webområdet (se referanser).

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com