Hvordan å overstyre en Honda Transponder krets

June 8

Hvordan å overstyre en Honda Transponder krets

Ofte ønsker bileier å omgå en transponder i en bil for ulike grunner, noen som inkluderer å ha mistet en dyrt å erstatte transponder nøkkel eller ønsker å installere en ekstern forrett. Honda biler har en typisk transponder relé som avgir et signal til nøkkelen, mottar passordet fra transponder i nøkkelen og deretter sender et signal til bilens tenning at det er OK å starte. Omgåelsen selv krever en god kjennskap til elektriske ledninger. Du kan gjøre jobben enklere, men ved å skaffe en modellspesifikke transponder omkjøringsvei, som finnes på noen lokale auto deler butikken.

Instruksjoner

• Kjøp en transponder omgå kit fra din lokale auto deler butikken. Det finnes bestemte prosjektpakker for både blir og universell de som passer enhver bil. Velg det som best passer din prisklasse og passer dine behov. Det er universell omkjøringsvei kits for generell bruk og spesielt designet for de som ønsker å installere en ekstern forrett.

• Følg installasjonsinstruksjonene som matchet fargekodede ledningene til hvert tilsvarende seg i bilen.

• Test din transponder omkjøringsvei ved å starte bilen med en vanlig nøkkel for bilen. Hvis det ikke fungerer, kontakt produsenten eller en bil Låsesmed, som skal kunne vise deg bedre enn dealership i ledningsnett en bypass kit.

Enkel omkjøringsvei

• Ta hodet av transponder nøkkelen ved å dra det forsiktig i motsatt retning av nøkkelens blad. Du må kanskje et par tang for å løsne leder av nøkkelen fra bladet. Pass på å ta nøkkelen der hodet møter bunnen av viktige hodet så du ikke vil knuse transponder, som er små røret.

• Montere nøkkelens hodet med borrelås eller varmt lim under rattstammen som nær tenningen som du kan få det uten å være synlig ovenfra.

• Starte bilen med nøkkelen som normalt. Transponderen bør gi riktig signal til transponder i din tenningen og la bilen starte. Nå kan du få kopier for nøkkelen fra en vanlig jernvarehandel.

Tips og advarsler

  • Hvis du er mekanisk hendig, og vil sikre at ingen kan se din transponder på rattstammen, knytte den til innsiden av rattets kolonnen.
  • Innse at omgåelsen transponderen vil redusere sikkerheten for bilen ved å nøytralisere den transponder grunnleggende garanti ansiktstrekk.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com