Hvordan å reparere en lastebil Rim

April 16

Hvordan å reparere en lastebil Rim

Du kan gjøre to typer skader til stål lastebil felger; sprekker og svinger. Begge typer oppstå mest off-road kjøring, treffer jettegryter eller ri på fortauskanter. Sprekker i stålfelger krever profesjonell reparasjon eller erstatning. Kostnaden for hver er omtrent det samme. En reparert sprekk har potensial til å dukke opp igjen hvis du slå noen form for vei fare, så bilen er sikrere med direkte erstatning. Bøyd stål krever varme og tvinge repareres; Du kan gjøre det selv i ca 30 minutter til en time, hvis du vet hvordan.

Instruksjoner

• Ta hjulet en profesjonell å ha det demonteres fra felgen. Du kan fjerne dekk fra rim selv med lirke barer, men prosessen er svært vanskelig forkunnskaper.

• Varme den skadede delen av felgen med en håndholdt propan fakkel til to til tre minutter. Gjelde ikke varme det synlige aspektet av felgen hvis du har noen form for belegg eller ferdig at du ønsker å beskytte. Du vil ha mindre glohet på felgen hvis du bruker en blå flamme på fakkelen.

• Hammer området med kort, men kraftig svinger til svingen er reparert. Du må sannsynligvis oppvarmer området flere ganger for å få det inn i riktig form. Bruk en rettlinjet, som en linjal eller flatt trestykke, for å måle reparasjon. Du kan bruke et rim rettetang verktøy som et sett med tang. Verktøyet festes til den skadede delen, og du trekker ut og ned i svingen for å reparere den.

• Filen ut noen grader eller riper med en metall fil og stålull. Rense området med stålull når fullført.

• Ta trett og rim en profesjonell å få det montert og balansert. Deretter sette den tilbake på bilen.

Tips og advarsler

  • Ha sikkerhetsutstyr, som glass og varme-bevis hansker, ved håndtering varmt metall.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com